עבור לתוכן

דעתכם על מקרה קרה לי בעבודה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

קצת רקע. אני מהנדס ראשי בחברה קטנה בשפלה, ועובד הרבה מול מחלקת שיווק.

בראש מחלקת שיווק עומדת מפלצת (אישה) שפשוט מוציאה אותי מדעתי, היא כל כך מעצבנת שאני לא מסוגל לעבוד מולה.

היום היה לי מקרה שפשוט גרם לפיצוץ אטומי, ושלא כהרגלי גם אני הרמתי את הקול בחזרה כי הגיעו מים עד נפש.

"הגברת" הזאת עשתה לעצמה הרגל. לקחת את כל המסמכים הטכניים שאני כותב באנגלית והם לרוב נורא סבוכים וארוכים (ואני תמיד תחת לוז"ים הזויים), לשנות 2 3 מילים + כותרת, ולהחזיר לי אותם עם כיתוב ל100 אנשים שונים על כך שיש לי טעויות, אתם מבינים ?? טעויות ! ושהיא תיקנה אותם. שלחתי לה מייל שזה לא לעניין שהיא משנה 2 מילים וחצי בניסוח וקוראת לזה תיקון ולפעמים גם זוקפת את העבודה לזכותה.

זה קרה פעם אחת... הבלגתי, פעם שנייה.. כנ"ל... פעם עשירית... כנ"ל.. אבל היום היה גם כיתוב לסמנכ"ל שמבחינתי זה כבר קו אדום.

כשהלכתי אליה למשרד, היא התחילה להרים את הטונים המגעילים שלה, אז גם אני הרמתי את הקול בחזרה, והואשמתי שאני צועק... חחחח ביזיון...

מדובר בכפיות טובה שאין כדוגמתה, אתם יודעים כמה פינות סגרתי לה? וכמה שרפות כיביתי לה משטויות שהיא עושה? וזה מה שאני מקבל...

בשורה התחתונה, הבהרתי לה שעד כאן, אני לא הולך לכתוב בשבילה שום מסמך ושום כלום גם אם יתפוצץ העולם. היא תקבל ממני מספרים ונתונים טכניים יבשים ושתתפוצץ איתם..

מה אתם חושבים ? איך הייתי צריך לנהוג? איך אתם הייתם נוהגים?

נערך על-ידי OvO

פורסם

שלח לסמנכ"ל את הפוסט שכתבת פורום .

מעמד האישה צריך להיות בזכות האישה ולא  על  חשבון הגבר.

פורסם
  • מחבר

:D כן הא?

דיברתי אתו כבר פנים אל פנים, ואמרתי לו בדיוק מה אני חושב עליה.. הוא הסכים איתי וגם הוסיף מקרים משלו..

נערך על-ידי OvO

פורסם

אם בחלונות הגבוהים חושבים שהיא X

אתה יכול להיות רגוע , אל תתעצבן בגללה היא לא שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

כן אתה צודק, כולם פה אמרו לי את זה, וכולם גם יודעים שהיא בן אדם רע..

את האמת, מצב הרוח הרע הוא כי אני התאכזבתי מעצמי. אני משתדל להיות רגוע בכל מקום שאני נמצא בו.

והיא באמת לא שווה את העצבים.

תודה על העידוד :) 

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

יש בידיך נקודה טובה.

היא אדם נוראי, אך היא כן מצליחה לבצע עסקאות שמכניסות למפעל המון כסף, ולכן היא מצליחה לשמור על התפקיד שלה.

בסופו של דבר, את הבעלים מעניין רק כסף, מצידו שאף עובד לא יסתדר חברתית עם השני.

ואל תדאג היא יודעת ללקק למי שמעליה.

היא רק לא מבינה שאם אני לא מעליה, אני בטח לא מתחתיה.. ואם היא רוצה מלחמה, אני ממש לא חושש מאחת :D 

פורסם
  • מחבר

אני לא איזום את המלחמה הזאת, אבל תהיה בטוח שאם היא תפרוץ אני זה שאסיים אותה עם ידי על העליונה.

:gguyz:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים