פורסם 2016 ביוני 99 שנים היי בוקר טוב לפני יומיים קניתי כרטיס מסך וספק כוח חדש וטובחיברתי בערב את הספק החדש והכרטיס אבל מסתבר שלא בדקתי לפני ואין לכרטיס חיבור האנלוגי הכחול למסך ויש לו רק HDMI וDVI הלבןאז חיברתי תמחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ועובד ..המחשב עלה והתקנתי דרייבר והכל עבד אתמול שקניתי כבל HDMI TO DVI וחיברתי תמסך לכרטיס מסך ,המסך היה שחור פשוטיכול להיות שהכבל דפוק וצריך לקנות DVI TO DVI?יכול להיות שהכרטיס יצא קצת מהחריץ שלו? כי הוא רוקד קצת ברגע שאני מכניס תחיבור
פורסם 2016 ביוני 99 שנים רב הסיכויים שאתה צריך כבל DVI ל- DVI - להמיר סיגנל (גם אם דיגיטאלי לדיגיטאלי) זה לא רעיון טוב בהצלחה, גבריאל
פורסם 2016 ביוני 99 שנים ^^ HDMI וDVI זה בדיוק אותו פורמט ובכבל כזה לא מתבצעת שם שום המרה. לפותח השרשור - תבדוק שחיבור הDVI אצלך הוא Dual Link ולא Single https://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface#Connector מעבר לזה, הכרטיס לא אמור "לרקוד" - ודא שהוא יושב טוב בתוך הסלוט שלו ושהבורג שמחזק אותו לקייס סגור ומהודק. נערך 2016 ביוני 99 שנים על-ידי אביב גפן
פורסם 2016 ביוני 99 שנים מחבר תודה רבה חברים היום אקנה כבל DVI TO DVI ועדכן כשאני מתמש בכבל הזה אני יורד באיכות ? והאמת לא ידעתי שהכבל לא מתאים לפי מה שאתם אומרים,פשוט ראיתי חיבור HDMI בכרטיס מסך ויש חיבור DVI במסך שלי אז אמרתי נקנה כבל ונחבר ביינהם חח מסתבר שטעיתי גבריאל,מה הכוונה להמיר לסינגל?
פורסם 2016 ביוני 109 שנים מחבר טוב עדכון קטן,קניתי DVI TO DVI וזה באמת עזר תודה רבהאבל מה שמשגע אותי עכשיו זה ציפצוף אחד ארוך שיכול להמשך הרבה זמן זה היה גם לפני שהחלפתי תכרטיס מסך.הכל עובד כרגיל,בדסקופ נגיד הוא לא מצפצף אבל שנכנסים לאיזה משחק או סרט הוא מתחיל לצפצף ציפצוץ אחד ארוךמה יכולה להיות הבעיה?, חשוב להגיד שהמחשב עובד כרגיל,יכול לעבוד בשקט כמה שעות ואז פתאום להתחיל לצפצף ואז יכול להיות לי שקט עד שאני אכנס לאיזה משחק אשמח לעזרה שבת שלום
פורסם 2016 ביוני 119 שנים מחבר רוצה לציין שמאתמול בערב המחשב שקט אבל ברגע שאני נכנס לאיזה משחק באםםם מתחיל אחרי כמה דק הצפצןף הורדתי תתוכנה שהבאת טפרטורה מעבד: 61 מעללות לוח אם 47 כרטיס מסך 44 אולי החלפת קירור למעבד תעזור? לא החלפתי כבר כמה שנים טובות אשמח לעזרה
פורסם 2016 ביוני 119 שנים ציטוט של zion561 רוצה לציין שמאתמול בערב המחשב שקט אבל ברגע שאני נכנס לאיזה משחק באםםם מתחיל אחרי כמה דק הצפצןף הורדתי תתוכנה שהבאת טפרטורה מעבד: 61 מעללות לוח אם 47 כרטיס מסך 44 אולי החלפת קירור למעבד תעזור? לא החלפתי כבר כמה שנים טובות אשמח לעזרה בדוק בהגדרות הביוס הגדרה המפעילה התראה מעל 60 מעלות https://goo.gl/e6TLCO
פורסם 2016 ביוני 119 שנים מחבר תודה רבה ביטלתי תבביוס ,בוא נראה אני רוצה להוריד קצת תמעלות של המעבד על ידי ניקוי המאוורר שלו,איך אני שולף אותו בדיוק? תוכל להסביר לי/לשלוח לי מדריך? כי 90-70מעלות נראלי קצת לא לגיטימי תקן אותי נערך 2016 ביוני 119 שנים על-ידי zion561
פורסם 2016 ביוני 119 שנים יש בטח הסברים ברשת לכל תושבת , תעשה חיפוש זה לא מסובך . רק תשים לב טוב לכל הסבר , כי אחרת משהו ישתבש .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.