עבור לתוכן

השכרת לוקרים בחדרי כושר? כשר אבל מסריח או אפילו לא חוקי?

Featured Replies

פורסם

אני מנוי בחדר כושר מסויים. משלם הרבה כסף על המנוי ועל האימונים.

לאחרונה התגלה לי שניתן לשכור לוקרים לשנה במחיר של כמה מאות שקלים.

כלומר... כמות גדולה של הלוקרים במלתחות תפוסים למרות שכמות האנשים שמתמשים במלתחות היא הרבה יותר קטנה.

עד כה הכל בסדר.

הבעיה היא... שאם נניח יש חדר שכולו ריק ואין בו אף אחד, אני חושש להחליף בגדים על אחד הספסלים כי מישהו שיש לו לוקר שם שמשלם עליו עלול לבוא ותווצר סיטואציה לא נעימה שבה הוא מרגיש שהוא יכול לפנות אותי מהספסל בגלל שאין לי לוקר שם.

לרוב אנשים נחמדים, אבל תמיד יש איזה ברברי שעיר שחושב שהוא מלך ושכח שרק לפני 70 שנה כמעט השמידו אותנו ועוד 70 שנה ייסמו את העבודה.

כלומר מלבד חוקיי נירבירג הלא כתובים לספסלים, החדר כושר יוצר ביקוש למרות שיש מספיק לוקרים לכולם למתאמנים באותה השעה.

יש כמות מסויימת של לוקרים שאי אפשר לסחור ואם אתה משאיר מנעול אז פורצים לך בערב... אבל עדיין. נשמע לי גרידי ביותר.

השאלה איך לגשת לזה? לפנות לחדר כושר? בצורה אנונימית? לפנות למישהו אחר? לברר קודם אם יש תקדימים לכזה דבר?

פורסם

לוקר זה לוקר וספסל במלתחות זה לא לוקר.

הכוונה שאף אחד לא שוכר/שומר ספסל.

הספסלים במלתחות בחדר הכושר הם עבור כל מנויי חדר הכושר ולא שמורים רק למי שקנה/שכר לוקר קבוע.

בקיצור, אתה לא צריך לחשוש מאף אחד לגבי שימוש בספסלים במלתחות.

נ.ב. אף אחד גם לא יודע שלך אין לוקר אישי שם, כך שלדעתי אף אחד גם לא ינסה לסלק אותך באמתלה כזו או אחרת.

פורסם

הדבר שהכי יעזור לך הוא להפסיק להיות נמושה ולהתחיל לעמוד על שלך. אל תפחד מעימותים עם אנשים, הצדק לצידך גם בלי לחפש תקדימים /חוקים /ללכת לבכות להנהלה /כל שטות אחרת 

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאני לוקח את הדברים האלה ללב.

התעמתי עם הבבון השעיר הזה, וזה לא היה נעים והוא גם קילל אותי. אבל אין לי חשק כל שבוע להתעמת איתו...

באמת אתה חושב שזה נעים להתחיל להטיח עלבונות וקללות אחד בשני?

יכול להיות שאני באמת רך מדי... אבל זה נראה לי גישה מטומטת של לחזור לאותו עימות כל הזמן כשאפשר למנוע את העימות הזה...

כאילו, עכשיו אתה אומר לי שכל שבוע אני צריך להתעמת עם אותו הבן אדם, לחטוף עלבונות רק בגלל שהמדיניות של החדר כושר היא דפוקה? ועוד אני משלם על התענוג?

יש עת להתלונן להנהלה, ועת להתעמת ועת להפעיל אלימות קשה.

אני מעדיף להתלונן להנהלה, כי זה הפתרון שדורש ממני הכי פחות מאמץ וגם הפיתרון שלבבון השעיר הזה לא יהיה אפשרות להיות גיבור מולו.

פורסם

זה אותו בבון שהציק לך בכיתה ד' והלכת להתלונן למורה, זה לא היה פיתרון אז וזה גם לא פיתרון היום. אתה באמת רך מדי ("הוא גם קילל אותי") , זה לא עימות שצריך להתרחש כל שבוע אלא רק פעם אחת להבהיר לו שאתה שם את הדברים שלך איפה שמתחשק לך ושהוא יכול להתיישב לך על ה***, להיות תקיף ולא מתנצל.

סליחה שאני קשה איתך פשוט המצב הזה לא יפתר בזה שתלך לדבר עם איזה מזכירה, הבן אדם לא יהפוך להיות נחמד פתאום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים