פורסם 2016 ביוני 49 שנים חייב את עזרתכם התקנתי ווינדוס 10 לפני היה לי ווינדוס 7 .. והיו לי שני כוננים. הראשון גדול שעליו היתה מותקן הוינדוס והשני קטן שבו שמרתי את הקבצים שאני צריך. עכשיו במהלך ההתקנה מחקתי את הכונן שבו היתי משתמש במערכת הפעלה והתקנתי עליו את הוינדוס בשני לא נגעתי. עכשיו הכונן השני לא מופיע לי בוינדוס מדוע? נ.ב יש לי במחשב הארד דיסק אחד.של 500 GB והוינדוס מראה לי כונן אחד בגודל 465.
פורסם 2016 ביוני 59 שנים הכונן איננו מזוהה בכלל. בביוס הוא מזוהה ? בדוק הכבלים שלו, החלף אותם ואת המיקום על הלוח ונסה אותו במחשב אחר.
פורסם 2016 ביוני 59 שנים ציטוט של KAKADU999 בשום פנים ואופן אל תבצע כתיבה לדיסק ( חוץ ממה שדרוש להתקנת התוכנה, כמובן ). אם יש אפשרות עדיף להוריד גירסה ניידת (portable) במחשב אחר ולהעתיק על DOK לא יודע לגבי שחזור מחיצות, אבל עבור קבצים יש גירסה ניידת ל- recuva או עוד אפשרות מצויינת - להשתמש ב- live cd כמו Hirens Boot CD שמלא בכלים מכל טוב (כמובן להוריד ולצרוב על דיסק/DOK במחשב אחר) נערך 2016 ביוני 59 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2016 ביוני 59 שנים מחבר תודה לכולם על העזרה, הצלחתי לשחזר את החומר שנמחק באמצעות Recover My Files עכשיו חסר לי הכונן-הכוונה זיכרון כי יש לי הראד דיסק 500 גיגה והוא מראה לי 465
פורסם 2016 ביוני 69 שנים אני מבקש להעיר לפותח הדיון - מכל הכאב היית נמנע אם היית מבצע גיבוי למידע שלך זה לא עניין יקר וגם - לדעתי - לא עניין מסובך האפשרות של פניה לחברה להצלת נתונים יקרה ברב המקרים לאין ערוך על גיבוי פשוט (למשל לענן) בהצלחה, גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.