עבור לתוכן

בעיות עם "MINI PC" אנדרויד שקניתי... מערכת הפעלה 4.4

Featured Replies

פורסם

קניתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/121848660219

הוא הגיע עם ANDROID 4.4 מותקן עליו.

שתי שאלות... האם יש לי מה לחשוש שהותקנה עליו דירסא פיראטית של ANDROID והוא יכול פשוט לשמור את הסיסמאות שלי?

יש לי חשבון בGOOGLE עם אימות בשני שלבים, אז אני מניח שאם האימות יופעל אז אני אגלה?

שאלה שניה, ניסיתי להתחבר עם החשבון שלי בGOOGLE, אבל בשלב השני של האימות(אחריי שהכנסתי את הסיסמה של החשבון) הוא לוקח אותי לדף של האימות אבל מכיוון שאני שולט במכשיר עם גיימפד, משום מה בדפדפן הוא לא נותן לי להכניס מספרים עם השלט(או שהמקדלת לא מופיעה).

יכול להיות שאני פשוט צריך קודם להתחבר דרך הדפדפן של הכרום לחשבון שלי ואז לנסות להתחבר לגוגל פליי?

לא סגור אם הדפדפן שלא נתן לי להכניס מספרים היה כרום או השפשפן ה"בסיסי".

דבר נוסף, יש לי ממיר מחיבור LAN לUSB אז אני יכול להתחבר לאנירנט קווי. אבל האם מפצל USB(יש יציאת USB במכשיר) יוכל לחבר גם מקלדת וגם אינטרנט קווי בו זמנית?

פורסם
  • מחבר

איזה בעסה חחח.

למה מוצר סיני ירוד?

הוא היה הכי טוב שמצאתי בקטגוריה של PC בגודל כזה...

אם כבר הכנסתי את הסיסמא, אבל לא אישרתי עדיין עם ה authentication, אז החשבון שלי עדיין בסכנה? או שכדאי לי לשנות את הסיסמא?

פורסם

^ לא מדויק, ישנם מחשבי minipc במחירי ריצפה מבוססים מעבד cherry trail, שכן באים עם בusb3. אני יודע, קניתי אחד כזה ב320 שקל :D  והוא מצוין.

אגב, הוא שילם כ400 שקל ולא כ500 שקל, 275+142 ליתר דיוק.. (אלא אם כן הוא שילם מס מה שלא נראה).

בנוסף, תקן ps/2 "הסטנדרטי והאמין" כבודו במקומו מונח, מקלדות ועכברי USB הם חיה אחרת.

@Sargon , אם אתה משתמש בטלפון נייד מבוסס אנדרואיד (אני מניח) ללא חששות, אין סיבה שלא תשתמש בmini pc שלך ללא חששות.

מניסיון, מקלדות ועכברים חוטיים, ומתאמים אלחוטיים עובדים עם mini pc's כאלה.

לגבי המתאם של הlan לUSB, אפשר לזרוק ספקולציות עד מחר, אם לא תנסה לא תדע.

בגדול, אומנם שילמת קצת יקר, אבל אם תהנה מהמוצר זה לא משנה כבר.. אז אל תתבאס.

ואורן היקר, אם אין לך משהו טוב לומר על המכשיר שהוא קנה (ועוד ביוקר!!) אז עדיף שלא תגיד כלום. למה לבאס לבן אדם את הנשמה?! ובלי שום קשר, תתפלא,  גם "זבל סיני" יכול להתגלות כזהב.

פורסם

http://www.ebay.com/itm/Wintel-CX-W8-PRO-Windows-10-4K-HD-Mini-PC-TV-Box-Z8300-Intel-Quad-Cores-2GB-32GB-/291761857280?hash=item43ee5ca300:g:GkkAAOSwWntXNAda

מרוצה? עכשיו תורך, גם אני רוצה פורשה ב1000 שקל.

אפילו כתבתי עליו מיני ביקורת עליו כאן: 

ורק שיהיה ברור, אני לא מכיר את @Ivan אישית, מעולם לא שוחחתי אתו, אבל אני חבר בפורום כבר למעלה מחמש שנים, ואני כן יודע שאם הוא אומר משהו כנראה שהוא צודק..

ובכלל, שאני אבין, מעכשיו אסור לי להגיב בשרשורים שבהם אתה מופיע? זה פחות או יותר יגרום לי לעזוב את הפורום.. טוב שיהיה..  אם אני רואה טעויות אני מתקן אותם זה לא אישי כלפיך, אני אעזוב אותך לנפשך אם זה כל כך מטריד אותך...

פורסם

אני צריך לפשפש קצת בהודעות שלי, אם אני זוכר נכון, פעם אחת הוא עצבן אותי וכן זעמתי עליו... אני אמצא את השרשור הזה ואצרף אותו (למרות שזה קבור בין מאות הודעות).

IVAN, בנוסף להיותו מבין עניין, הוא גם איך נאמר בצורה עדינה, לא הבן אדם הכי סבלני בפורום :D 

אני חושב שזה לא עניין של ביצים, אף אחד לא אוכל פה אף אחד, ואני אישית שומר על שפה נקייה, כך שגם ממני אין יותר מדי מה לחשוש.

אורן! פותחים דף חדש.

פורסם
  • מחבר

למה בכלל אני צריך USB3? זה לא התקן מאוד חדש?

ובדקתי, הLAN עובד.

אני רק לא יודע אם אני אקנה מפצל אז הLAN יעבוד ביחד עם מקלדת במקביל.

ואגב, הגודל של הMINI PC חשוב לי. קניתי MINI PC שהוא קצת יותר גדול ממחזיק מפתחות. הסיבה היא שאני רוצה שיהיה לי נוח לסחוב אותו איתי ולחבר אותו אצל אנשים בבית ולשחק אצלם.

יש לי רק עוד דאגה אחת, החיבור של החשמל הוא אמריקאי לדעתי...יש לי ממיר כזה אבל אני לא סגור אם זה יעבוד טוב...

יש לי גם שנאי גדול שקניתי לצורך אחר אז בנתיים חיברתי את זה לשנאי אבל לא יודע אם חיבור ישיר(עם ממיר) יהווה בעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים