פורסם 2004 באפריל 1221 שנים אני מעלה דו"ח מקוצר שעשיתי עם AIDA32, עם הפרטים הרלוונטים (וגם קצת פרטים לא רלוונטים, just in case ). אודה לכם אם תוכלו לאמר לי אם כדאי להוסיף עוד ראם (אני מניח שכן..), ואם כן איזה כדאי לקנות? אני כמעט ולא משחק במחשב, בד"כ רק משתמש באינטרנט עם דפדפן, eMule, MS Visual Studio.NET, וצורב עם נרו מדי פעם, והרבה דברים 'קטנים' באמצע (ICQ, IRC, אולי עוד תכנת שיתוף קבצים, כל מיני..) מבחינת תקציב אני לא יודע אם אני יכול להרשות לעצמי 512, אלא אם אתם חושבים שזה ממש יעזור, בניגוד לעוד 256.. לסיכום, אודה לכם מאוד אם תוכלו לאמר איזה סוג זכרון בדיוק כדאי לקנות (איזה מהירות בעיקר, ואם חשוב לקנות של פירמה ידועה אם אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) תודה רבה מראש
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים אתה ממש לא צריך עוד זכרונות,256MB זה מספיק אם אתה לא משחק ולא מריץ אפליקציות כבדות.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר העניין הוא שהסתכלתי בדו"ח שקיבלתי מAIDA, בחלק הזה: Physical Memory: Total 255 MB Used 224 MB Free 30 MB Utilization 88 % Swap Space: Total 617 MB Used 446 MB Free 171 MB Utilization 72 % Virtual Memory: Total 872 MB Used 671 MB Free 201 MB Utilization 77 %ואני רואה שהשתמשתי ברוב הזכרון, וחלק גדול מהסוואפ בשימוש.. זה אומר שאם יהיה לי עוד ראם יהיה פחות שימוש בסוואפ, ולכן גישה יותר מהירה לנתונים? או שאני מבלבל דברים/מדבר שטויות? ???
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים כן כמובן,אבל כל עוד אין לך בעיות כגון: זחילה,תקיעות.... חבל על הכסף.תמיד עוד זיכרון משפר אבל לדעתי זה בזבוז.אם בכל זאת אתה רוצה להוסיף אז 256MB נוספים יספיקו,תקנה את אותו סוג זכרון כמו שיש לך עכשיו.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים אני מסכים עם הדעה הרחת ש256 יעשו את העבודה. נסה למצוא מאותו הסוג, זה תמיד מומלץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.