עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס טלויזיה

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע איזה כרטיס לבחור... חשבתי על אלו:

Avermedia AverTV Box3 External

Pinnacle Studio PCTV

Leadtek Winfast DV2000

התקציב שלי עוד עד 1000 שקל,אז אני לא יודע כי הכי יקר משלושתם עולה 800 שקל..

אם יש כרטיס שהוא יותר טוב משולשתם בבקשה תגידו (כמובן בתקציב שלי).

ואם אתם אומרים שלא שווה לקנות בארץ ושווה לי לקנות בניו יורק...אז איזה כרטיס כדאי...(אם יש בכלל כרטיס שיש שם ופה אין והוא שווה בהרבה..וכדאי לקנות אותו).

תודה רבה לכל העונים.

פורסם
  • מחבר

הוא יותר טוב ממה שהבאתי?

פורסם

הוא יותר טוב ממה שהבאתי?

אז ככה

ה-AVERMEDIA הוא לא כרטיס טלויזיה, הוא פשוט מתחבר למסך שלך והופך אותו לטלויזיה. אין אפשרות להקליט את הוידאו

ב-PINNACLE לא הייתי נוגע כי הם ידועים בדרייברים הגרועים שלהם ויש על הנושא הזה המון דיונים באתרים בחו"ל שעוסקים בחומרה בכלל ובכרטיסי טלויזיה בפרט

ל-LEADTEK יש סתם מחיר מנופח, אולי בגלל שיש עליו גם חיבור FIREWIRE.

כל אלה לא מבצעים דחיסת וידאו בחומרה כמו ה HAUPPAUGE.

פורסם
  • מחבר

אז אתה ממליץ לי על HAUPPAUGE? הדגם שהבאת לי לינק הוא טוב? ומזאת אומרת דחיסת וידאו זה איכות יותר טובה או שהוא מייצר קובץ יותר קטן ואיכות נשארת..?ואתה אומר שהוא איכותי יותר מבחינת איכות תמונה ואיכות קול? ומה הרזולוציה שלו?

ואתה בטוח שבAVERMEDIA בדגם שאמרתי אי אפשר להקליט מהטלויזיה?

בבקשה שעוד אנשים יעזרו אני לא יודע כבר..

ואתה,אם אתה יכול להביא לי את האיסיקיו שלך בפרטי כי יש לי עוד המון שאלות.

פורסם

בקיצור, אתה צריך להחליט מה בדיוק אתה רוצה

אם זה סתם לראות טלויזיה במחשב, אז גם הכרטיס הכי זול יספיק לך

אתה צריך כרטיס חיצוני או פנימי (PCI) ?

דחיסת וידאו בחומרה איכותית יותר כי יש בכרטיס טלויזיה מעבד MPEG שאחראי על הפקת קובץ ה MPEG והמחשב רק צריך לשמור את הקובץ בדיסק הקשיח... כרטיס כזה גם מטפל בעצמו בסאונד ואז זה לא משנה אם יש לך כרטיס קול איכותי או פשוט.

הכרטיס שהמלצתי עליו תומך ברזולוציה מירבית האפשרית בשידור טלויזיה סטנדרטי שזה 576*720 ואיכות הקול שלו מאד גבוהה.

וכן, ה"כרטיס" של AVERMEDIA הוא רק קופסה חיצונית שמתחברת למסך שלך והופכת אותו למקלט טלויזיה... זה לא עושה CAPTURE

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהרזולוציה הכי גבוה שאפשר היא מה שאמרת כי הAvermedia AverTV Box3 External,כתוב שהרזולוציה היא 1024/768...

ולא אכפת לי אם זה מכשיר מבחוץ או בתוך המחשב..כיאלו יש הבדל..?

ושכחתי להגיד שאני רוצה להקליט תוכניות טלויזיה..

פורסם

קודם כל, ה AVERMEDIA לא בשבילך כי הוא לא מקליט וזהו. הרזולוציה שכתוב שם זה מה שהוא יכול להציג על מסך המחשב, ולא רזולוצית השידור שהיא לא יותר מ 576*720. כל כרטיס טלויזיה טוב תומך גם ברזולוציות תצוגה שיותר גבוהות מה AVERMEDIA הזה כי יש הרבה אנשים היום שעובדים על רזולוציה של יותר מ 768*1024, שוב, אל תתבלבל בין רזולוצית התצוגה הפיזית על המסך של המחשב שלך לבין הרזולוציה בה הכרטיס מקליט והסטנדרט הוא עד 576*720 כי ככה משדרים טלויזיה

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שכדאי לי את HAUPPAUGE,תגיד הדגם הזה שהכי טוב זה הUSB 2.0 נכון...? הוא עובד גם בגרסה הישנה של הUSB?

ובאיזה חנות אפשר לקנות אותו בזול בניו יורק..כי באץר אין.

פורסם

אז אני מבין שכדאי לי את HAUPPAUGE,תגיד הדגם הזה שהכי טוב זה הUSB 2.0 נכון...? הוא עובד גם בגרסה הישנה של הUSB?

ובאיזה חנות אפשר לקנות אותו בזול בניו יורק..כי באץר אין.

כן, זה ה -PVR הכי טוב שלהם ושגם מקבל את התמיכה הכי טובה מבחינת דרייברים ותוכנה כיום... הוא יעבוד ב-USB רגיל אבל ברזולוציות לכידת וידאו נמוכות יותר כי ה-USB הרגיל איטי מדי ללכידת וידאו

ואתה לא יכול לקנות אותו בניו יורק כי אם הוא ימכר שם זה יהיה בגירסה מקומית שעובדת בשיטת השידור האמריקאית (NTSC) ולא יהיה לך הרבה מה לעשות איתו..

ובארץ יש, תסתכל שוב על הקישור ל- TRADEZONE ששמתי בהודעה הראשונה

פורסם
  • מחבר

אבל זה יד שנייה לא?

אולי יש באיזה ארץ את זה שזה תומך גם בארץ שאפשר להזמין לארץ וזה יוצא זול..? (מה עם המכס?)

פורסם

אבל זה יד שנייה לא?

אולי יש באיזה ארץ את זה שזה תומך גם בארץ שאפשר להזמין לארץ וזה יוצא זול..? (מה עם המכס?)

אנשים קונים מכוניות יד שניה, שלישית ואפילו רביעית אז מה הבעיה לקנות משהו יד שניה שלא נמצא בשמש, לא נשחק, ולא צריך מוסך בשבילו ?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה יד ראשונה חחח :P למה לא?

אז אפשר חנות שמוכרת באירופה? כי אני רוצה להזמין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים