פורסם 2004 באפריל 1121 שנים יש לי מארז tower 120 מ'מ שמכניס 120 שמוציא עכשיו אני הולך לעשות חלון צד ובחלון אני הולך לשים עוד 2 מאוורים של 80 מ'מ.. אז מה אתם אומרים איפה למקם ת'מאווררים? למען חסכון מערבולות אני יצטרך שאחד יכניס ואחד יוציא מ-שני ה-80 מ'מ... מקשיב להצעות שלכם
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים שים אחד למעלה מימן למעבד והספק, שיוצא אוויר. ואחד למטה מכניס אוויר מול הכרטיס מסך. זה נראה לי נחמד.. אתה יכול לשים גם אחד באמצע מכניס..גם יהיה נחמד !
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מכניס מול המעבד, אחד מוציא מול המגירה של הכוננים, למטה בצד ימין של החלון.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר מכניס מול המעבד, אחד מוציא מול המגירה של הכוננים, למטה בצד ימין של החלון. משהו לא מסתדר לי יש לי מאוור 120 מ'מ שמכניס מקדימה... :
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים להוציא אויר מאיזור הכרטיס מסך ואז הוא יש קצת מהעליון, וכמן כן המעבד יקבל הרבה מהעליון.אם יש אפשרות דיי כדאי להשים אחד מול הכרטיס מסך מכניס (זה יגיע גם למעבד ולזיכרון אם זה 120) ולהשים בתקרה אחד שיוציא.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים שים אחד בול מול המעבדלא הכי טוב לעשות את זה, כי האויר לא מגיע בצורה ישרה לגמרי למעבד גם אם הוא מולו, תשים אותו במרחק של כמה ס"מ מהמעבד יותר לכיוון האמצע, שיקרר גם את הצ'יפסט.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים למאוורר 120 יש שטח מת עצום ולכן בכדי לקרר את המעבד יש להשים אותו מול הכרטיס מסך בערך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.