עבור לתוכן

דירה להשקעה בצפון? יש חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

האם ריאלי לקנות דירה להשקעה בצפון?

הכוונה היא לקנות דירה, להשכיר אותה ולהיות מסוגל במקביל לגור במרכז או בכל מקום אחר.

השאלות הן... האם הערך של הדירות בצפון יעלה עם הזמן?

האם קל למצוא משכירים בצפון ומה מחיר השכירות?

מה אתם אומרים?

לדעתי השקעה בדירה במרכז היא לא נכונה לטווח הארוך. בסופו של דבר המרכז יהפוך לכל כך צפוף שאנשים פשוט יתחילו לזלוג החוצה יותר.

בנוסף לגור במרכז יכול להיות סיוט וצריך אפשרות להחליף דירה. ובשלב מסויים בגיל יותר מבוגר יהיה אוליי יותר נחמד לגור בצפון.

אני לא אוהב את הצפיפות במרכז ואם נפלת על ביניין עם שכנים מעצבנים\מרעישים אז זה פשוט פוגע באיכות החיים.

בישוב בצפון שהמרחק בין הדירות יותר מרובח השכנים פחות מפריעים.

פורסם
ציטוט של Sargon

השאלות הן... האם הערך של הדירות בצפון יעלה עם הזמן?

אף אחד לא יכול לענות לך על השאלה הזאת. או שכן, או שלא. בשנים האחרונות המחירים בכל הארץ, גם בצפון, עלו בצורה דרסטית. אתה יכול להסתכל במדלן על טרנד המחירים בכל מקום בארץ ולראות את המגמה. האם היא תמשיך? אף אחד פה הוא לא נביא.

הצפון הוא מקום גדול - איפה אתה חושב לקנות דירה להשקעה? בחיפה לא תהיה בעיה למצוא שוכרים, במיוחד בשכונות שקרובות לטכניון (מצד שני המחירים שם משקפים כבר את העובדה הזאת), מצד שני ברמת הגולן כנראה שיהיה לך יותר קשה...

פורסם

במרכז תמיד יהיה ביקוש. תמיד. הפקקים הבלתי נסבלים רק גורמים לאנשים לרצות לגור בתל אביב ליד העבודה. בחיפה אני מניח שלא תהיה לך לבעיה למצוא שוכרים. מצד שני לחברים שלנו יש דירה בנהריה והם לא מצליחים להשכיר אותה.

לדעתי אם יש לך כסף תקנה דירה בדרום תל אביב. המחירים עדיין שפויים יחסים ועוד 15 - 20 שנה דרום תל אביב תהיה עולם אחר לגמרי.

פורסם
  • מחבר

הנקודה היא שאני גם שוקל לקנות דירה בשביל לגור בה... אז הדירה בצפון היתה מתוך שיקול שאוליי בעתיד אני אגור שם.

ראיתי אתר עם תשואה לדירות בכל אזור, אבל בתכלס, עדיף לקנות דירה איפה שיהיה לי הכי נוח לגור בה.

התשואות היום יותר נמוכות מפעם אבל תשואה זה טוב ויפה אבל זה על הנייר כל עוד אתה לא מוכר את הדירה.

נראה לי הדברים החשובים לי ביותר בדירה זה מיקום+רמת הפקקים. (חניה זה מאסט), ממ"ד בשביל שהאמא תהיה רגועה, ושקט משכנים\כבישים.

הפרמטר הכי בעייתי זה הפרמטר האחרון של שקט\שכנים.

נראה לי קשה למצוא דירה שקטה במרכז אלא אם כן יש לך כמה עשרות מיליוני דולרים לקנות במקומות שהדירות מרוחקות אחת מהשניה ויש קשיש עשיר וממורמר אחד לכל ק"מ רבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים