פורסם 2004 באפריל 1121 שנים יש לי 3 סמארט פאן אני רוצה להחליף את שלושתם לאנרמקס שיהיה יותר שקט , השאלה אם ההבדלים בעבודה היו גדוליםשלושת הסמארטים במקסימום נותנים לי קירור טוב מאוד למארז מידי.. השאלה אם האנרמקס גם יעשו את העבודה בעת הצורךוהאם במקסימום האנרמקסים רועשים או שגם אז הם ברמת סאונד סבירה..עריכה: הזזתי את עצמי לגוגל לחפש קצת פרטיםואני לא אוהב מה שאני רואה.. במקסימום שלו האנרמקס זורק 40CFM ב38 דציבלים..בזמן שהסמארט זורק 72CFM ב48 דציבליםכמו שאפשר בקלות לראות ההבדל בעבודה גדול ומשמעותי מאשר ההבדל ברעש..נראה לי שאני ירד מהמחשבה להחליף את שלושת המאוררים לאנרמקס חבל על הכסף שלי אם האנרמקסים לא יתנו לי קירור טובמה אתם אומרים?
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים במידה ויש באפשרותך (לפי מגבלות המארז), שקלת להחליף למאווררים גדולים יותר (92mm/120mm) ?הם עושים פחות רעש ומוציאים יותר אוויר(לפי מיטב זכרוני)!הSF באים רק כ80mm, נכון?
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים ואני לא אוהב מה שאני רואה.. במקסימום שלו האנרמקס זורק 40CFM ב38 דציבלים..בזמן שהסמארט זורק 72CFM ב48 דציבליםכמו שאפשר בקלות לראות ההבדל בעבודה גדול ומשמעותי מאשר ההבדל ברעש..דציבל זו מידה לוגריתמית (בערך כמו סולם ריכטר)בוא נגיד שיש שתי רמקולים (או מאוררים) הראשון עושה רעש של P1, השני עושה רעש של P2כאשר P1/P2 הוא היחס בין הרעש בינהם אז ההפרש בין הרעשים שלהם הוא :10 log (P2/P1) dBההפרש הוא 10 דציבלים, כלומר10 log (P2/P1) =10 dB log (P1/P2) =1 P1/P2= 10(כל הלוגים בבסיס 10)הסמארט פאן הוא פי 10 יותר רועש מהאנרמקס*בהנחה שהמדידות מדוייקות
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר לא הבנתי כל כך אבל אני יסתפק בעובדה שהאנרמקס במקסימום שלו לא מרעיש בטירוף ואפשר לחיות עם זה..אבל 72CFM מול 40CFM זה הבדל רציני !
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים רק מעל כ-2/3 מהמהירות המקסימלית של ה-Enermax ניתן היה לשמוע אותו "מרעיש". סה"כ הוא לא רע בכלל. P.S - הרגת אותי עם הכותרת
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר ;D לבעלי האנרמקס (Chevy אני לא זוכר אם יש לך 92 או 80..) *במקסימום מהירות המאורר מציק עם הרעש או שזה נסבל? *במקסימום רעש הזריקת אוויר חזקה? (זה מופנה יותר לבעלי המאוררים בתור CASE FAN ולא על סינק..) תודה
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים Enermax 80mmוזה לא לי, לבן דוד שלי ;Dאני פשוט "אחראי מחשב" שלו...אפשרי לסבול אבל שומעים את זרימת האוויר שלו יחסית חזק...אני כיווננתי כך שהוא יהיה בחצי מהמהירות המקסימלית שלו, והוא שקט ככה...
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר סבביש אני כנראה יחליף את הסמארטים שלי באנרמקסאם הוא יתן לי זרימת אוויר טובה אני ישאיר אותםאם לא אני יחזור לסמארט פאן וישים את האנרמקסים במחשב השני (שכרגע מסתדר עם ג'נריים)
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים כל המאווררים במארז של בן דוד שלי מלבד זה שעל המעבד ג'נריים והם דיי שקטים (ונקיים מאבק כמובן).אם יש לך אפשרות אולי תקנה 1 או 2, תראה איך הולך איתם ואם הם מתאימים לך ורק אח"כ תקנה עוד...מאוורר 80mm עולה כ-60 ש"ח.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר כן רק אחרי זה ראיתי שבזיגזג זה 60 אצל הדובים זה 80 שקלבכל מקרה אני לא יכול לקנות אחד ואחרי זה 2 נוספים כי זה לא ישתלם לי מבחינת משלוח..
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים יש עליהם ביקורת באתר אם אני זוכר נכון:http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=enermax_fans
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים בכל מקרה אני לא יכול לקנות אחד ואחרי זה 2 נוספים כי זה לא ישתלם לי מבחינת משלוח..אהה :-\פשוט אני אספתי את זה מהם, ולא הייתי זקוק למשלוח...בכל מקרה, 20 שקל לכל מאוורר יחסוך לך כמה עשרות שקלים (כולל משלוח).
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר תודה Mortz !!! Chevy לא הבנתי מסתומרת 20 שקל לכל מאורר.. סורי :-\ מממ.. משהו פה לא נראה לי טוב כתוב במאמר הזה שג'נרי זורק 39CFM אז בעצם איזה סיבה יש לי לקנות את הENERMAX אם במקסימום שלו הוא עובד כמו ג'נרי?? להדגיש, אני מחפש שקט ברמה סבירה אבל מאאאאודדדדד חשוב לי הרמת קירור והעבודה של המאורר בגלל זה מראש קניתי את הסמארטים... המעבד שלי מטבעו מאוד חם גם בטמפרטורות סביבה קרירות חשוב לי שהמאוררים ידעו להוציא את האוויר החם מהר בעת הצורך עריכה שניה ואחרונה: לפי הפרטים במאמר האנרמקס ממש על הפנים! ג'נרי זורק 39CFM ב31dbA והאנרמקס ב40CFM יוצר 43dbA ! זה הגיוני שהמקסימום של האנרמקס זה כמו ג'נרי בעוצמת רעש מוגברת?!?! איזה סיבה יש לי לשלם 60 שקל על מאורר כזה ?
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים אמרתי אם אתה מזמין 3 מאווררים אז תחסוך כמה עשרות שקלים בהזמנה :מהדובים:3x Enermax80mm = 235235+45= 280 ש"חמזיגזג:3x Enermax80mm = 188188+40= 227 ש"חתחסוך פה 53 ש"ח, מכובד ביותר....כמעט עלות של עוד מאוורר Enermax ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.