פורסם 2016 במאי 229 שנים הוואטסאפ כל הזמן מייצר אצלי כפילויות באנשי קשר, לפחות לכל אלו שמתמשים בוואטסאפ. ניסיתי לבטל את הסנכרון של אנשי הקשר עם האפליקציה, אבל אותו כפתור שאני מכבה - נדלק מחדש באופן אוטומטי אחרי כל ביקור באפליקציה, כמו שרואים בתמונה שצירפתי. הגעתי לשם דרך הגדרות > חשבונות > וואטסאפ > לחיצה על מועד הסנכרון > ביטול הכפתור הירוק. תודה לעוזרים
פורסם 2016 במאי 239 שנים תיכנס להגדרות אנשי הקשר (של הטלפון) ותבחר שהוא לא יציג את אנשי הקשר של whatsapp
פורסם 2016 במאי 239 שנים מחבר ציטוט של Elad128 תיכנס להגדרות אנשי הקשר (של הטלפון) ותבחר שהוא לא יציג את אנשי הקשר של whatsapp זה עובד כשאני נכנס לאנשי קשר דרך "אנשי קשר". אבל כשאני נכנס לאנשי קשר דרך "טלפון", הוא מציג את הכל. מקווה שהבנת למה אני מתכוון. תודה
פורסם 2016 במאי 239 שנים הבנתי. רק שאין לי מושג למה זה ככה.. תבדוק אם קיימת אפשרות לערוך את התצוגה כמו באנשי קשר. איזה מכשיר זה?
פורסם 2016 במאי 269 שנים תוודא שכל אנשי הקשר שלך מסונכרנים לחשבון הגוגל או לכל ענן אחר. העיקר שלא יהיו לוקאלית על הטלפון. תוכל לוודא שכל אנשי הקשר שמורים בגוגל בכתובת google.com/contacts בנוסף, תבצע יצוא של כל אנשי הקשר לכרטיס זכרון ליתר בטחון. לאחר מכן כנס ל'הגדרות' ->יישומים' ->תחת הכרטיסיה 'הכל' חפש שורה בשם 'אחסון אנשי קשר' ולחץ על 'מחק נתונים'. הפעולה הזו תנקה את כל אנשי הקשר שיש לך על המכשיר ותסנכרן אותם מחדש. זה אמור לפתור את הבעיה שלך. שילו
פורסם 2016 במאי 299 שנים מחבר ציטוט של shilok לאחר מכן כנס ל'הגדרות' ->יישומים' ->תחת הכרטיסיה 'הכל' חפש שורה בשם 'אחסון אנשי קשר' ולחץ על 'מחק נתונים'. איפה זה יוצא בדיוק? אני עם אנדרואיד 5.1. אין לי "יישומים" תחת "הגדרות" תודה!
פורסם 2016 במאי 299 שנים אולי ׳מנהל היישומים׳? זה בהתאם לקריזה של המתרגם התורן. תנסה Apps. בכל אופן, זה המקום שבו אתה רואה את כל האפליקציות המותקנות על הטלפון ודרכו אתה מוחק או מנקה נתונים. שלח צילום מסך של ההגדרות אם אתה לא מוצא נערך 2016 במאי 299 שנים על-ידי shilok
פורסם 2016 ביוני 79 שנים מחבר טוב, רק חזרתי להגיד תודה ולדווח שזה הצליח, וגם אחרי שבוע אנשי הקשר לא התבלגנו, אז תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.