עבור לתוכן

זכרונות לx58

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב שלי

X58a ud3r rev2 

I7 950

רציתי לשאול אם משהו ניסה או יודע אם זכרונות של 8 gb עובדים בלוח הזה 

אני רוצה לקנות שלוש סך הכל 24 gb

פורסם

לפי אתר הלוח GA-X58A-UD3R ניתן להתקין בלוח זה עד 24GB של זיכרון ב-6 מודולי זיכרון, כלומר יש תמיכה במודולי זיכרון בנפח של 4GB. ברשימת הזיכרונות הנתמכים ע"י לוח האם אני לא רואה מודולי זיכרון בנפח של 8GB, אבל זה צפוי מכיוון שמדובר בלוח אם יחסית ישן שכנראה שוחרר לשוק לפני מודולי זיכרון DDR3 בנפח של 8GB. בנוסף, לפי עמוד המעבד Core i7-950 בקר הזיכרון תומך בזיכרון בנפח של עד 24GB.

מצד שני, חיפוש מהיר באינטרנט מעלה את הדיון הזה:

http://forums.tweaktown.com/gigabyte/60314-x58a-ud3r-rev-1-0-8gb-dimm-compatibility.html

שם מישהו טוען שהוא הצליח להתקין על לוח האם הזה 2 מודולי זיכרון בנפח של 8GB כל אחד ואף צירף תמונות כהוכחה. זה אומר שלוח האם שלך כנראה מסוגל לעבוד עם מודולי זיכרון בנפח של 8GB כל אחד, אך יש לשים לב שבמקרה הזה נעשה שימוש במעבד Xeon ולא במעבד Core i7.

בנוסף אפשר למצוא מקרים באינטרנט, כמו זה, שבהם אנשים טוענים שהם הצליחו להתקין 48GB של זיכרון על לוח אם בעל ערכת השבבים X58 (אני לא רואה את דגם לוח האם בקישור הנ"ל) ומעבד Core i7 "רגיל", כך שאולי אפשר להתקין אפילו יותר משלושה מודולי זיכרון בנפח של 8GB בלוח אם שלך.

בקיצור, צריך לחפש מקרים דומים באינטרנט ולראות האם מישהו הצליח להתקין שלושה מודולי זיכרון בנפח של 8GB כל אחד על לוח אם זהה לשלך עם מעבד זהה לשלך בכדי לדעת האם הדבר אפשרי או לא. בכל מקרה תמיד מומלץ לדאוג שהביוס יהיה מעודכן לגירסתו האחרונה בכדי לצמצם את האפשרות לבעיות תאימות עם הזיכרון. כמובן שאם יש לך אפשרות לבדוק את הזיכרון במחשב לפני הקנייה רצוי שתעשה זאת.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המושקעת כנראה שאני ככה אעשה אנסה למצוא אצל משהו ולנסות.

ועדכן כמובן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים