פורסם 2004 באפריל 1121 שנים יש לי לפטופ של IBM עם יציאת SVIDEO והוא מריץ WIN 2000.אבא שלי בדרך כלל משתמש בחיבור הזה להצגת מצגות על מסך ענק והכל עובד פיקסבבית לעומת זאת הסיפור שונהניסיתי לחבר לטלויזיה(טושיבה אם זה משנה גם לה יש כניסת SVIDEO) אבל היא פשוט מראה מסך כחולהמחשב לעומת זאת מכבה את המסך כאילו הוא משדר לטלויזיהניסיתי להעביר ערוצים AV מה שלא יהיה ופשוט לא רואים כלום
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים איזה כרטיס מסך יש לך ? יש לו שם ? צריכה להיות לו תוכנה שמטפלת בתצוגותלטלוויזיות עם כניסת SVIDEO יש אופציה בשלט להצגת הערוץאתה צריך לקבל על המסך את שם הכניסה כמו AV4בלי לשנות כלום אתה צריך כברירת מחדל לקבל תצוגה כפולה על המסך שלך ועל הטלויזיהאחר כך עושים את השינויים בדרייברים של הכרטיס מסך
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר זה בטח חרא כרטיס מסך משהו אונבורד אבל זה לא הענייןבשביל זה הזכרתי שבעבודה הוא עושה איתו מצגות והוא בסך הכל לוחץ function ועוד כפתור שאני לא זוכר כרגע וזה עובר למסך הגדולבבית הוא גם ניסה לעשות את זה אבל זה לא עבד
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים הבעייה היא לא בכרטיס, אלא יותר בטלויזיה שאתה לא יודע איך להגיע למצב של כניסת הS-Video שלה.תקרא בחוברת של הטלויזיה.
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים המצב של Svideo מעולה להקרנת סרטיםאני מתחבר עם כבל של 10 מטר לסוני 29 ורואים נהדרהלוואי והיתה לי פלזמה ענקית
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים אולי בעייה של PAL/NTSC, כי אמרת שהיציאה הזאת כן עובדת. תברר איך היציאה הזאת משדרת - PAL או NTSC ותברר אם הטלויזיה שלך היא מולטיסיסטם, אחרת היא יכולה לקבל רק PAL.
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר טוב אז יש איזושהי התקדמות.הצלחתי לגרום לטלויזיה לעבור למצב זיהוי אוטומטי(לא PAL) וכאשר מעבירים את המחשב למצב SVIDEO הטלויזיה מהבהבת ואז שוב חוזרת להיות שחורה(במילים אחרות הטלויזיה מגיבה למחשב)הטלויזיה שלי עובדת ב60 הרץ וכיוונתי גם את המחשב ל60 וזה עדיין לא עובד...למישהו יש רעיון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.