פורסם 2004 באפריל 1121 שנים היי אנשים אני רוצה קצת חוות דעת בקשר ללוח albatron KX18D אני קניתי לוח כזה ומעבד amd athlon 2500 + רציתי חוות דעת זה חשוב לי כמה שיותר תמיכת הלוח הם : otp,sata,ddr400 dual,nforce ii(400),lan 10/200,s.b nvidia(ac97) ...m וזהו אני חושב http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/manual.asp?pro_id=72 הנה קישור !!!
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר ממש לא! ,מכיר אולי בעיות שאני לא מכיר ?עוד שאלה הוא טוב ב OC מודע לזה ?הוא יותר טוב מה msi neo ii שחבר שלי מתלהב כבר שעה ?חושב שיש לו סוףףףף של לוח !
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים קרא את חוקי הפורום, תרשות כותרת נורמלית ותתבטא בצורה שיהיה אפשר להבין מה בכלל אתה רוצה.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר אני סה"כ רציתי חוות דעת ואחרי שקבלתי אותה אני מרשה לעצמי להמשיך לברבר,על עוד נושאים ,עם זה מותר ,טוב די עם הציניות בכל מקרה אני באמת צריך חוות דעת על albatron שלי ועם הוא באמת טוב ל oc שאני מתכנן עליו ,
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר עם כל הכבוד אחי אבל אין ביקורת על הלוח הזה מצטער לאכזב , אשמח עם תמצא לי ,:-) ;D
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר שקלתי ,אבל מבחינת האחריות (3שנים) עדיף לי ,וגם מחבינת המחיר וגם מחבינה שהלוח הוא Sata ,nforce ii ultra
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים אני סה"כ רציתי חוות דעת ואחרי שקבלתי אותה אני מרשה לעצמי להמשיך לברבר,על עוד נושאים ,עם זה מותר ,טוב די עם הציניות בכל מקרה אני באמת צריך חוות דעת על albatron שלי ועם הוא באמת טוב ל oc שאני מתכנן עליו ,ואיך זה מתקשר לכותרת הבלתי רלוונטית ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.