פורסם 2004 באפריל 1121 שנים לא יודע מה קורה,זה היה מאז שהרכבתי ת'מחשב (לפני כמה שבועות) כל פעם שאני מדליק אותו הוא עושה אזעקה ומפסיקעכשיו הגעתי למצב שאני עושה ריסט וזה עושה צפוצף ולא מפסיק ! - צפצוף התרעה על חום יתר \ סל"ד נמוך.. או וולט נמוךאבל הכל בסדר ! עוד משו מוזר זה שבביוס כתוב שהטמפ' של המעבד זה 40 מעלות ! באיידל ! בעוד שבווינדוס בעזרת התוכנה של הלוח אם כתוב 32-34 (אם ה cool'n'quiet מופעל) ואם לא אז 37-39.ואם הדבר הזה מופעל אז זה מצפצפץ עוד יותר, עכשיו כיביתי את זה, וכרגע המחשב לא מצפצפץ..אני מצטער אם משו לא מובן כי אני לא מבין מה הולך פה בעצמיתודה רבה על כל עזרה :-\תום.עריכה ועדכון !! :ביטלתי את הפונקציה של ה cool'n'quiet הזה - אין רעשים, ומשחקים עובדים חלק ! (שזה היה מופעל הם קירטעו)אני לא יודע לגבי הטמפ'... 40 בווינדס שדברים מופעלים, 45-46 במשחקים..NB זה 37-38 שנראה לי גבוה לאללהואני לא בטוח שזה מדוייק בכלל אז אני מבואס תחתתום.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים 45 במאמץ זה סביר ביותר שים לב שהטמפ יעלו ככל שהקיץ יתקרב בנוגע לNb חשבת אולי לצנן אותו עם סינק ומאורר קצת יותר רציניים?
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר אני מתכנן לקנות עוד 2 מאווררים שיכניסו אוויר בקידמת המארז... לגבי קירור יותר רציני ל NB - ת'אמת לא הייתי מודע שעושים מאווררים מיוחדים לזה (יש לי עליו מאוורר... כנראה לא טוב מספיק) רק שנהיה ברורים - NB זה הצ'יפ ?! יענו... הנה הלוח אם שלי, הדבר עם המאוורר - זה הNB ?! תודה, תום !
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים הטמפרטורות בסדר, הלוח חם מדיי אבל לא משהו שיגרום לו נזק לפי דעתי.איך זה יכול להיות חם מידי אם זה לא יגרום לו נזק??כל עוד הNB לא עובר 55 מעלות אין לך בכלל מה לדאוג.יענו... הנה הלוח אם שלי, הדבר עם המאוורר - זה הNB ?!כן!אין לך שום צורך להחליף שום מאוורר אם אתה לא מתכנן OC ואפילו עם OC, לא צריך להחליף לפי דעתי את המאוורר של הNB כי הוא מקרר מספיק, רוב האנשים מחליפים אותו בגלל הרעש שהוא עושה.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מהש שמצפצף זה כניראה הALARM של הלוח אם שהוא מגיע לוולטים לא נחוצים ושטויות כאלה... יכול ליהיות שהזכרונות שלך דורשים יותר וולטים ממה שהלוח רוצה לתת בלי אזהרות. לא משנה.. פשוט תכנס לביוס ותחפש אפשרויות שנוגעות לזה.. תחפש בעיקר את האפשרויות בשם: "LOW LIMIT" ו-"HIGH LIMIT".יש מצב גדול שזה מתחת לTAB של PC HEALTH..
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים יש לך לוח קטלני שדורש oc אני הייתי מוציא עוד קצת מיץ מהמחשב בין כה הוא יחיה טוב גג שלוש שנים אז למה לא להנות ישר בהתחלהעכשיו שאני רואה את הלוח אין שום צורך להחליף את המאוורר עליו אלא אם אתה רוצה לעבוד תחת oc עצבנינ.ב תתחדש
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר יש מצב ל OC !!אבל אז אני יהיה פרנואיד אם משו לא בסדר וטמפ' ואהאה !! חחטוב אז בואו נסכם :טמפ' ה NB בסדר כל עוד מתחת 55?! (אז אני מרוצה פצצות !)טמפ' של המעבד שלי זה 37-39 בווינדוס, 45 במשחקים... זה טוב ?יש פה עוד משו שכתוב PWM - מגיע ל 42 במשחקים (אני מניח שזה הספק), והאם הטמפ' הזאתי בסדר ?לגבי OC, האם המאוורר של המעבד יחזיק טמפ' טובה ב OC ?! ולאן אתם ממליצים לי להגיע ב OC ? (מעבד וזיכרון, אולי כרטיס מסך .. ?)תודה רבה רבהתום.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים א: טמפרטורה של לוח בכלל לא מומלץ שתגיע ל40 בOC רצחני ביותראני עברתי את ה3.5 והלוח היה אצלי על 34 מעלות והמעבד היה במאמץ על 55.ב: PWM זה האיזור מסביב למעבד, כך מדווחת אביט.ג: את המעבד אתה יכול למתוח בכיף עד מעבר למהירות הנוכחית שלו, נסה ותראה, כפי שנאמר בעבר אנו לא מגדת עתידות ולא נדע לאיפה תגיע. נסה ויידע אותנו.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר וואו נשמע מגניב..כדאי לעשות את זה עם תוכנה ?או דרך הביוס לאט לאט ?ולבדוק יציבות בprime95? ומה עם הזיכרון איך עושים להם OC ?(אם אני גולש מהנושא אני מצטער ואפשר למחוק את זה... לא רוצה לעבור על החוקים או משו)תודה רבה,תום.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים שאתה מעלה את הבאס לאט לאט אתה מאיץ הכל גם את הזיכרונות בעצם תעלה לאט לאט בשלב מסויים שהוא לא יהיה יציב תעלה גם מתחים של מעבד וזיכרונות בקפיצות קטנות עד שתגיע למהירות רצוייה ויציבות (שים לב רק לטמפ)
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר יש לי תוכנה שהגיעה עם הלוח אם - ל OC... לעשות דרכה ?או דרך הביוס ?או תוכנה אחרת מומלצת ?וכמה זמן לבדוק יציבות עם Prime95?להריץ עוד בדיקות!?תודה תודהתום.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים יש לך את הגורו תשתמש בו למרות שדרך הביוס יותק נוח מה שגם אתה יכול לצרוב ביוס עדכני דרך הפלאש אז תעדכן יש לי את ה ai7 אחלה של לוחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.