עבור לתוכן

איך מורידים טמפרטורות?

Featured Replies

פורסם

ירדה(!!!???) היה לי מעבד AMD ברטון 2500+ (1.8 MHZ) ועכשיו לאחר עדכון ביוס (שעשתי דרך WINDOWS) הוריד לי את מהירות המעבד.

ראו תמונה של אחרי.

מה לעשות?

פורסם

כנס לביוס ותשנה שם את מהירות הFSB בחזרה ל166 מגהרץ ....

בשביל מה עדכנת את הביוס ?

פורסם
  • מחבר

טוב, לחץ הדם שלי התחיל לעלות מעט.

לנשום הכי חשוב לנשום :-\

טוב. תודה על התשובה המהירה. אני נכנס לאט (ואני מאוד מקווה שבזהירות) לעולם הOC ואם תראה את ההודעה שלי כמה הודעות קודם אז תבין. אני רוצה יציבות כאשר אני מגיע לאזור ה 2000MHZ.

למה המהירות של המעבד ירדה בגלל העדכון?

פורסם

הוא איפס לך את ה-Bus ככה הוא עושה, כי הוא בעצם איפס לך את ה- Bios.

זה פשוט להעלות את זה ל166 מה"ז לא סיפור.

פורסם

היא לא ירדה ...

ההגדרה של המעבד השתנתה בביוס עקב העדכון .

אתה "איפסת" את הביוס שלך , לכן המצב ההתחלתי שלו הוא 100 מגהרץ , כדי שלא יווצר מצב שמעבדים לא ידלקו .

ברגע שאתה צורב ביוס , בתוכנות windows מסויימות , יש שם אופציה של איפוס המידע בescd או איך שלא קוראים לו .

כנראה שסימנת שזה יתאפס , וזה מה שקרה .

פורסם
  • מחבר

שוב תודה. ראיתי עדכנתי את הכל וחזרתי לניסויים שלי. אגב כאשר אני רוצה לגרום ליותר יציבות אני מעלה את המתח של המעבד (או כמו שרשום אצלי VCORE) אבל יש לי אופציות שינוי של 10% או 5% או 7.5V לכמה אני צריך לשנות?

נכנסתי לAIDA וזה מה שרשום CPU Properties

CPU TypeAMD Athlon XP-A, 1966 MHz (5.5 x 357) 2600+

CPU AliasBarton

CPU SteppingA2

L1 Code Cache64 KB

L1 Data Cache64 KB

L2 Cache512 KB (On-Die, Full-Speed)

CPU Physical Info

Package Type453 Pin PGA

Package Size4.95 cm x 4.95 cm

Transistors54.3 million

Process Technology6Mi, 0.13 um, CMOS, Cu

Die Size101 mm2

Core Voltage1.65 V

I/O Voltage1.6 V

Typical Power53.7 - 60.4 W (depending on clock speed)

Maximum Power68.3 - 76.8 W (depending on clock speed)

CPU Manufacturer

Company NameAdvanced Micro Devices, Inc.

Product Informationhttp://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118,00.html

CPU Utilization

CPU #10 %

זו לא קפיצה גדולה מידי של מ 1.65V ל 7.5V ???

פורסם

שים את המתח על אוטומטי או על נורמלי או וואטאבר ותעלה את הבאס שלך חזרה לא יקרה כלום אל תדאג זה לא אוברקלוק זאת המהירות שבה המעבד שלך אמור לעבוד

עריכה*

אתה לא צריך להעלות מתח כמו שאמרתי קודם שים על ההתחלתי לא על אלה שכתוב נגיד +(משהו)

פורסם
  • מחבר

שוב תודה על התגובה. כאן אני נתקע בבעיה אחרת שאני אשמח עם תעזרו לי:

העלתי את המהירות ל 178 FSB ןהתחלתי את PRIME95 בבדיקה של הturtle test . בכל אופן בשורה השנייה שלו הטמפ' קפצה ל 61 מעלות!!!יש לי את המארז הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd1801150928.htm מחובר אליו מאוור אחד מוציא, אחד מכניס, ומאוורר של VENTAC על המעבד עוד לפני כמה שעות בדקתי את האופציה להוספת מאוורים ואז ראיתי שיש מקום (ז"א עוד חוט חשמל )אחד פנוי להוספת מאוורר, אז פתחתי את 2 הדלתות של מארז והוא פתוח משני הצדדים. זה לא אמור להיות יותר טוב ממאווררים? (אגב יחסית המחשב נמצא בתוך ארונית לא ממש סגורה אבל היא מתח לשולחן ממש בצד כך שממש אוויר לא מגיע לשם אבל בכל זאת) מה לעשות? גם אם אני אקדח עוד חורים (ואיפה לקדוח?) אין לי עוד חוטים לחבר את המאווררים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים