פורסם 2016 באפריל 309 שנים שבוע טוב קניתי מאמזון כונן OCZ Storage Solutions Trion 150 Series 480GB 2.5" 7mm SATA III Internal Solid State Drive TRN150-25SAT3-480G וחיברתי אותו בשבוע שעבר. בהגדרות ביוס שניתי את הכונן ל ahci ואחרי זה התקנתי עליו ווינדוס 10 נקי. עכשיו כל פעולה הכי פשוטה שאני מנסה לעשות המחשב נתקע לדקה או שתיים ואז חוזר לעבוד.. חשוב לציין שיש לי עוד כונן HDD שהיה על המחשב לפני ועכשיו הוא משמש ככונן אחסון יכול להיות שלא הגדרתי משהו נכון בביוס? (אני מצרף תמונות אם צריך עוד משהו תגידו מה ואעלה) או שהכונן תקול? תודה רבה רבה לעוזרים.
פורסם 2016 באפריל 309 שנים תוריד את התוכנה SSD Management Software מהאתר של OCZ ותשנה שם את ההגדרות לביצועים מומלצים תעדכן דרייבר ואז תבדוק שוב זה אמור להיות בירוק. בהצלחה. SSD Management Software
פורסם 2016 באפריל 309 שנים היה עדיף לשים את כונן ה SSD על SATA0 , ולהתקין עליו מערכת ההפעלה כאשר הדיסקים הקשיחים האחרים מנותקים , ואחרי ההתקנה לחבר אותם . בשביל ביצועים טובים יותר צריך להגדיר את כונני הסאטא בהגדרה של AHCI תוריד את התוכנה הזאת http://www.techspot.com/downloads/6014-as-ssd-benchmark.html ותוכל לבחון את ביצועי ה SSD וכן לראות מוגדר לך AHCI או לא . אם לא מוגדר , תצטרך לעשות בהתחלה את התיקון הזה למערכת ההפעלה , לחץ שם על FIX IT FOR ME https://support.microsoft.com/en-us/kb/922976 ואחר כך בביוס תגדיר AHCI , אם אינני טועה זה בחץ בתמונה . עריכה : התמונה קצת מטעה ונראה שדווקא מוגדר לך כבר AHCI . דבר נוסף שצריך לבדוק כאשר יש תקיעות כמו שאתה מציין , זה ללכת בווינדוס להגדרות POWER OPTION ולהגדיר מקסימום ביצועים , וכן לעבור שם בתפריט לוודא שהכל על מקסימום ביצועים , וכן תגדיר שלא יכבה את הרדיסק אף פעם . נערך 2016 באפריל 309 שנים על-ידי Yehudaa
פורסם 2016 באפריל 309 שנים מחבר היי קודם כל תודה רבה על התגובות הורדתי את התוכנות שאמרתם.. ה SSD Management Software נראת רצינית ביותר.. אבל היא לא אמרה לי שיש בעיה.. או שלא מצאתי מה צריך לעשות איתה.. היא לא עשתה סריקה או משהו כזה.. ASSSDBenchmark עשתה את הסריקה שלה ואני מצרף צילום מסך עם התוצאה... זה טוב? FIX IT FOR ME - לא עובד על ווינדוס 10.. הרצתי שוב את הבדיקה של UserBenchMark ועדיין נותן לי 47 אחוז ביצועים כמו בצילום מסך הראשון.. עצות?? שוב תודה רבה
פורסם 2016 באפריל 309 שנים AHCI כבר מוגדר לך , זה לא הבעיה . לפי תוצאות הבדיקה שלך הם די סבירות אבל התוצאות של ,4K וכן ACCESS TIME הם לא טובות , הלכת להגדרות POWER OPTION והגדרת מקסימום ביצועים ? וכן תגדיר שם שלא יכבה את ההרדיסק אף פעם .
פורסם 2016 באפריל 309 שנים מחבר עשיתי את השינוי בתוכנה שלי זה שינה את הביצועים מ47 ל51 אחוז בתוכנה שאתה המלצת זה נתן את התוצאה הבאה: זה עדיין לא תקין.. מה כדאי לעשות?
פורסם 2016 באפריל 309 שנים כנס ללינק הזה תבחר בכונן שלך , ותוריד את הכלי לווינדוס ותראה אם יש אפשרות לעידכון קושחה ויהיה עדיף שתגבה את החומר לפני עדכון קושחה . אם תתקין מחדש את הווינדוס , תשים את ה SSD על SATA0http://ocz.com/consumer/download
פורסם 2016 במאי 19 שנים האחוזים ב - User benchmark הם כמה הרכיב שלך טוב ביחס לרכיב הטוב ביותר באותה קטגוריה. לכן יכול להיות שהשינוי הזה, פתר את הבעיה. תסתכל מתחת לתוצאות ותראה באיזה אחוזון אתה ביחס לשאר הכוננים רק מאותו סוג (percentile ) התוצאות נראות סבירות בסה''כ. תקרא ביקורות וכנראה יהיה תמונה דומה למה שהעלת עם תוצאות של משתמשים אחרים על אותה תמונה, וזה ייתן לך אינדיקציה על התוצאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.