פורסם 2004 באפריל 1121 שנים אפשרי, אבל רק על דברים יחסית רכים כמו פלסטיק או אולי עץ רך. תשכח מלנסר ככה מתכת
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים אתה מתכוון להשתמש במקדח רגיל ולעשות איתו עיגול גדול? אם כן, אז בעקרון אפשר לעשות את זה אם יש לך ידיים של מנתח וכשרון (כמו, נגיד, אלינין... )-או ע"י שתעבור אם המקדח בצורה של עיגול, או שתקדח הרבה חורים ואז תחבר ביניהם עם המקדחה או עם שופין או משהו. אבל כמו שאמרו פה, באמת יהיה קשה לעשות את זה על מתכת. ד"א-מה הקשר לפורום כללי? מנהלים-תעבירו לפורום מודינג.
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר מה הקשר זה לא לפורום מודינג . אני בכללי רוצה לדעת יש לי ידיים דיי טובות אני חושב שאני אסתדר והכוונה הייתה לעץ
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים אתה מתכוון להשתמש במקדח רגיל ולעשות איתו עיגול גדול? אם כן, אז בעקרון אפשר לעשות את זה אם יש לך ידיים של מנתח וכשרון (כמו, נגיד, אלינין... )-או ע"י שתעבור אם המקדח בצורה של עיגול, או שתקדח הרבה חורים ואז תחבר ביניהם עם המקדחה או עם שופין או משהו. אבל כמו שאמרו פה, באמת יהיה קשה לעשות את זה על מתכת. ד"א-מה הקשר לפורום כללי? מנהלים-תעבירו לפורום מודינג. בדיוק ככה עשיתי חור במארז שלי למאורר נוסף. לא כולכך קשה.
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מה הקשר זה לא לפורום מודינג . אני בכללי רוצה לדעת יש לי ידיים דיי טובות אני חושב שאני אסתדר והכוונה הייתה לעץ מה זה משנה אם אתה רוצה לדעת סתם או שאתה רוצה לעשות? הנושא של ההודעה הוא לפורום מודינג....בדיוק ככה עשיתי חור במארז שלי למאורר נוסף. לא כולכך קשה. וואלה? ויצא לך נקי? (זתומרת בלי כיפופים וכאלה, עיגול יפה)
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים כן השתמשתי במקדח ברזל.ברור שזה לא כמו שאתה קודח עם מקדח כוס. אחרי זה לעגל את זה עם שופין לא כולכך קל לוקח הרבה זמן. אבל זה לא היה קשה ואהבתי את התוצאה עם 0 עלויות של הוצעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.