עבור לתוכן

נפלתי קורבן להונאת דוא"ל

Featured Replies

פורסם

שלום.

קיבלתי הודעת דוא"ל שנראית כביכול כמגיעה מבזק בינלאומי שבו הם כתבו בעברית קלוקלת שהחשבון שלי ייחסם אם לא אמסור פרטי התחברות.

התקשרתי לבזק בינלאומי, והנציג הראשון שבדק את המייל, טען שזה מייל מטעמם ושאני צריך להכנס לעקוב אחרי ההוראות, דבר שפיתה אותי להכנס ללינק שבפנים ולהכניס את פרטי ההתחברות שלי (שם משתמש וסיסמה).

רק לאחר שהתקשרתי פעם נוספת לבזק בינלאומי, לאחר שהרגשתי שמשהו פה לא בסדר, הנציג השני הזהיר אותי שמדובר בהונאת דוא"ל. מכיוון שכבר הכנסתי לקישור, שלא מטעמם, פרטי התחברות, שיניתי יחד איתו את סיסמת ההתחברות שלי.

האם אני צריך לעשות דברים נוספים כלשיהם כדי להתמודד עם זה, לאחר שהכנסתי פרטים להונאה הזאת?

פורסם

מה זה פרטי התחברות, רק שם וסיסמא? אם זה רק זה, ברגע ששינית אותם אתה לא צריך לעשות כלום.

מה שכן, קצת מוזר לי שאנשים עדיין נופלים בדברים כאלה. לספק האינטרנט שלך אתה משלם? אם כן, אל תיתן לו לתת לך הוראות במייל. אם זה מספיק חשוב הם יצרו קשר אמיתי איכשהו. טלפון, סמס או מייל אישי שלא יהיה בעברית קלוקלת. זה תופס גם לגבי הבנק שלך, חברת הכבלים / לווין וכל נותן שירותים אחר.

פורסם

אף פעם אף חברה לא צריכה לבקש ממך את הססמה שלך.

במקרה שזה כן קורה משום מה, זה סימן טוב להתנתק.

פורסם
ציטוט של dor123

שלום.

קיבלתי הודעת דוא"ל שנראית כביכול כמגיעה מבזק בינלאומי שבו הם כתבו בעברית קלוקלת שהחשבון שלי ייחסם אם לא אמסור פרטי התחברות.

התקשרתי לבזק בינלאומי, והנציג הראשון שבדק את המייל, טען שזה מייל מטעמם ושאני צריך להכנס לעקוב אחרי ההוראות, דבר שפיתה אותי להכנס ללינק שבפנים ולהכניס את פרטי ההתחברות שלי (שם משתמש וסיסמה).

רק לאחר שהתקשרתי פעם נוספת לבזק בינלאומי, לאחר שהרגשתי שמשהו פה לא בסדר, הנציג השני הזהיר אותי שמדובר בהונאת דוא"ל. מכיוון שכבר הכנסתי לקישור, שלא מטעמם, פרטי התחברות, שיניתי יחד איתו את סיסמת ההתחברות שלי.

האם אני צריך לעשות דברים נוספים כלשיהם כדי להתמודד עם זה, לאחר שהכנסתי פרטים להונאה הזאת?

היי,

נשמח אם תשלח פרטי התקשרות למייל: online@bezeqint.net על מנת שנבדוק את הנושא לעומק וכמובן בכדי לוודא שכל המידע שלך אכן מוגן.

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים