עבור לתוכן

איזה סוללות מומלצות לשלטים?

Featured Replies

פורסם

אהלן

נגמרו לי הסוללות במספר שלטים - מהר מהצפוי

רציתי לדעת על איזה סוללות אתם ממליצים לשם בשלטים?

נטענות ? לא נטענות? איזה חברות מומלצות? 

תודה

עדיף לקנות מחו"ל - EBAY/ALIEXPRESS

פורסם

לשלטים לדעתי פשוט לקנות את סוללות זולות ולהחליף כשצריך, אם אתה מחפש סוללות לפלאש של מצלמה לדוג' (הרבה פעמים דורשים 4 סוללות AA) אז סוללות הEneloop של Panasonic מומלצות אך יקרות. 

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש משתלם לקנות סוללות רגילות

נטענות עולות רק פי 2, כלומר החזר השקעה מהר 

אז איזה סוללות נטענות AAA כן מומלצות? אשמח אפילו לקישור...

פורסם

בשביל שלט רחוק, עדיף לקנות סוללות רגילות, שגם ככה הוא צורך מעט מאוד זרם. בכלל בהרבה מאוד שלטים רחוקים, הן לטלוויזיות ואלקטרוניקה בידורית, והן למזגנים, ראיתי מדבקה שאוסרת שימוש בסוללות נטענות ומחייבת שימוש אך ורק בסוללות אלקליין רגילות.

במצלמות שמשתמשות בסוללות רגילות, עדיף להשתמש בסוללות רגילות. אני משתמש במצלמה שלי (Canon SX150IS) בסוללות נטענות של Fujitsu בצבע שחור, שמחזיקות לי הרבה זמן מעמד בין טעינה לטעינה, אך בהתאמה יקרות מאוד, שכן GP Recyko+ נגמרות לי מהר מאוד, וכך גם סוללות רגילות. מסוללות נטענות רגילות (שאינן LSD), אני מתרחק משום שיש צורך להטעין אותן אחת לשבוע או שבועיים כאשר הן אינן בשימוש.

מה שכן: בשום פנים ואופן לא להתקרב למטענים המהירים שטוענים את הסוללות בתוך שעה/שעתיים. הם הורסים את סוללות בטעינה המהירה שלהם, אשר מתבצעת בזרם הגבוה בהרבה מזרם טעינה המקסימלי שרשום עליהן, ואשר גורם להתחממותן בנוסף לכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים