פורסם 2016 באפריל 249 שנים שלום לכולם רציתי לשאול לגבי רכישה בחנות B&H בניו-יורק. קראתי, שבארה"ב ומקומות נוספים, המחיר המוצג ללקוח הוא לפני מע"מ מקומי, ושרק בקופה מגלים את המחיר האמיתי, שהוא בניו יורק למשל בסביבות ה-8.5% . רציתי לשאול ממי שרכש פיזית בחנות הזו, האם הדבר כך גם שם? אני מעוניין לקנות סלולרי, ורציתי לדעת אם המחיר שאני רואה באתר הוא הסופי, או שאני צריך להוסיף לו את ה- 8.5%, כדי שאוכל להשוות מחירים עם המחירים בארץ ובדיוטי פרי.. תודה מראש
פורסם 2016 באפריל 249 שנים כן, ברכישה פיזית יש שם מס קניה 8.875% רק אם אתה שולח לכתובת מחוץ למדינת ניו-יורק אז אין מס. http://www.bhphotovideo.com/find/tax.jsp
פורסם 2016 באפריל 249 שנים מחבר תודה לך פותר לי את הדילמה.. כנראה שבדיוטי פרי עדין יותר משתלם לקנות כרגע.
פורסם 2016 במאי 139 שנים הייתי שם פיזית וקנינו במלא כסף שם. קטע הוא שהחנות שייכת לאיזה חסידות, המוכרים חרדים ומדברים עברית. אבל קנינו שם שני אייפודים (קלאסיק) וכמה מצלמות ועוד כל מיני שטויות ועברנו את ה1000 דולר ואני חייב להגיד שכל מה שהבאנו משם לא היה מוצלח וביקר באחריות, בעיקר המצלמות. אם מדובר באייפון - רק בחנויות אפל רשמיות.
פורסם 2016 במאי 149 שנים גם אני הייתי פיזית ב- B&H וקניתי בסכום גדול, ואני מאוד מרוצה מהקניה, השירות ואיכות המוצרים שקניתי מהם. לדוג' קניתי כרטיס מסך שהגיע עם שני משחקים, המוכר בחנות לא היה מודע לנושא, אך לאחר שהסברתי לנציג התמיכה בחנות על הנושא, בירר לי את העניין ולמחרת קיבלתי קודי הפעלה לשני המשחקים. כפי ש- @nargsi אמר, החנות בבעלות יהודים, ולכן סגורה בשישי (בערב) ושבת ובחגים יהודיים. וכפי ש- @etal אמר, ברכישה פיזית יש שם מס קניה 8.875%, אך קיים מס זהה כם בקניה מאמאזון אם אתה שולח את המוצר אליך לניו יורק או למחסני Buy2USA או חברת משלוחים אחרת.
פורסם 2016 במאי 159 שנים @א.ב. גימל מרוצה ? בחיי. אין מוצר שקנינו משם ולא היה באחריות. המצלמה נשלחה לסוני 5 פעמים ועדיין דפוקה .
פורסם 2016 במאי 159 שנים קניתי מהם (B&H) לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך לפני שנה. כולם עדיין עובדים ללא בעיות. המחירים שלהם היו זהים/דומים למחירי אמאזון (עד כדי 5-10$ הפרש עבור מוצרים של 200-300$ כ"א), ובמקום לחכות למשלוח מאמאזון למלון שלי במנהטן אספתי את המוצרים במקום. לדעתי נפלת על מצלמה בעייתית, דבר שיכול לקרות בכל מקום. הטלפון הנייד שלי שנקנה מאמאזון התקלקל לאחר כ- 10 חודשים. אני לא מאשים את אמאזון אלא את היצרן (מוטורולה).
פורסם 2016 במאי 159 שנים זה לא היה רק המצלמה... גם האייפודים של אפל (!) שכמובן הוחלפו לחדשים בארץ ברגע שפנינו, וגם מצלמה נוספת הוחלפו בה כמה חלקים... בקיצור, אולי מזל ביש אבל לא מוצלחת הייתה הקנייה.
פורסם 2016 במאי 189 שנים קניתי מהם מספר פעמים - גם בחנות עצמה וגם במשלוחים (שבהם אין מס בד"כ). במעולם לא נתקלתי בתקלות שדרשו ממני להשתמש באחריות. פעם אחת רכשתי מוצר (מכייל מסכים Pantone Huey) ולא הייתי מרוצה ממנו, אז חזרתי לחנות וקיבלתי החזר כספי. לא הייתי חושש לקנות מהם שוב, אבל לא הייתי רוצה לעבוד שם. במיוחד לא אם הייתי ממוצא היספאני: http://bhexposed.org
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.