עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לוח אם ב350 ש"ח,למשחקים בינונים ולעבודה משרדית ,עם יכולת שדרוג בעתיד.

Featured Replies

פורסם

מחפש לוח אם שיועד גם קצת למשחקים קלים -בנונים בדרישות שלהם ולעבודה משרדית,מה שאני מתכוון זה לוח אם שאפשר לשדרג אותו קצת בעתיד בזכרון יותר גבוה ובכרטיס מסך,ושיתמוך בDDR4 .

לוח אם כזה :Gigabyte GA-H110M-S2H GH110MS2H ? הוא בסדר סביר? יתאים למשחקים ברמת דרישות בנוני?שאילו אני אחבר כרטיס מסך GTX950 OR GTX 960 וזכרון 8 גיגה בייט 2133MHZ
 תקציב ללוח אם 300-400 ש"ח ,אולי חריגה של 50 שקל חחח

פורסם

@dbh123

באופן כללי אני חושב שכדאי להשקיע בלוח אם המבוסס על ערכת השבבים B150 ושהוא בעל 4 חיבורי הרחבה לזיכרון מאשר לחסוך כמה שקלים ולקנות לוח אם זול יותר המבוסס על ערכת השבבים H110 או לוח אם בעל 2 חריצי הרחבה לזיכרון בלבד. לכן אני הייתי בוחר בלוח כמו ה B150M-A שעולה בפלונטר 370 ש"ח (קישור) ולא בלוח האם שהצעת מהסיבות הבאות:

א. יש לו 4 חריצי הרחבה לזיכרון מסוג DDR4, דבר שיקל על הוספת זיכרון בעתיד. בלוח שהצעת יש רק 2 חריצי הרחבה לזיכרון.

ב. יש לו 6 חיבורי SATA3, דבר המאפשר להוסיף יותר התקני איחסון. בלוחות אם המבוססים על ערכת השבבים H110, כמו לוח האם שהצעת, בד"כ יש רק 4 חיבורי SATA.

ג. יש לו 6 שלבי ייצוב מתח למעבד לעומת 3-4 בלוח שהצעת (זה כנראה לא קריטי עבורך).

הערה: יכול להיות שיש לוחות אם נוספים המתאימים לדרישות שלך ועדיפים מבחינת המחיר או/ו מבחינת התכונות שהם מציעים. יותר מזה - יכול להיות שתוכל למצוא את לוח האם בחנות אחרת במחיר טוב יותר - את זה אתה תצטרך לבדוק בעצמך (זה בעיקר תלוי בחנות ממנה אתה מתכנן לקנות את לוח האם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.