עבור לתוכן

לוח אם ב350 ש"ח,למשחקים בינונים ולעבודה משרדית ,עם יכולת שדרוג בעתיד.

Featured Replies

פורסם

מחפש לוח אם שיועד גם קצת למשחקים קלים -בנונים בדרישות שלהם ולעבודה משרדית,מה שאני מתכוון זה לוח אם שאפשר לשדרג אותו קצת בעתיד בזכרון יותר גבוה ובכרטיס מסך,ושיתמוך בDDR4 .

לוח אם כזה :Gigabyte GA-H110M-S2H GH110MS2H ? הוא בסדר סביר? יתאים למשחקים ברמת דרישות בנוני?שאילו אני אחבר כרטיס מסך GTX950 OR GTX 960 וזכרון 8 גיגה בייט 2133MHZ
 תקציב ללוח אם 300-400 ש"ח ,אולי חריגה של 50 שקל חחח

פורסם

@dbh123

באופן כללי אני חושב שכדאי להשקיע בלוח אם המבוסס על ערכת השבבים B150 ושהוא בעל 4 חיבורי הרחבה לזיכרון מאשר לחסוך כמה שקלים ולקנות לוח אם זול יותר המבוסס על ערכת השבבים H110 או לוח אם בעל 2 חריצי הרחבה לזיכרון בלבד. לכן אני הייתי בוחר בלוח כמו ה B150M-A שעולה בפלונטר 370 ש"ח (קישור) ולא בלוח האם שהצעת מהסיבות הבאות:

א. יש לו 4 חריצי הרחבה לזיכרון מסוג DDR4, דבר שיקל על הוספת זיכרון בעתיד. בלוח שהצעת יש רק 2 חריצי הרחבה לזיכרון.

ב. יש לו 6 חיבורי SATA3, דבר המאפשר להוסיף יותר התקני איחסון. בלוחות אם המבוססים על ערכת השבבים H110, כמו לוח האם שהצעת, בד"כ יש רק 4 חיבורי SATA.

ג. יש לו 6 שלבי ייצוב מתח למעבד לעומת 3-4 בלוח שהצעת (זה כנראה לא קריטי עבורך).

הערה: יכול להיות שיש לוחות אם נוספים המתאימים לדרישות שלך ועדיפים מבחינת המחיר או/ו מבחינת התכונות שהם מציעים. יותר מזה - יכול להיות שתוכל למצוא את לוח האם בחנות אחרת במחיר טוב יותר - את זה אתה תצטרך לבדוק בעצמך (זה בעיקר תלוי בחנות ממנה אתה מתכנן לקנות את לוח האם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים