עבור לתוכן

חווית קניה ב-KSP מחשבים

Featured Replies

פורסם

השירות המחפיר ביותר שקיבלתי מחנות מחשבים כלשהי בחיי היה מKSP הר חוצבים. לשם אני לא חוזר. ברעננה הם בסדר גמור.

פורסם

במקרה אני מכיר אישית את המוכר ברעננה שעזב לפני חודש וישב שם שנה וחצי ומדובר על פסיכופת בכל קנה מידה...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תמיד יש בעיות עם KSP ואני נדפקתי אצלהם בהרבה כסף אבל....

קודם כל למרות שיש לאייבורי סניפים לKSP יש יותר, יש לKSP מבחר הרבה יותר גדול של מוצרים והרבה מוצרי 'מכולת' קטנים, כבלים, מתאמים, משחקים ודברים בסגנון שאייבורי לא מחזיקים.

פורסם

אם אייבורי יוצאיו כמה עשרות אלפים על אתר נורמלי שמחזיק בזמן אמת מידע על מה יש באיזה סניף, כמו KSP (לא עבודה קשה כל כך)

הם פשוט יעיפו את KSP מהמשחק תוך כמה חודשים.

השירות באייבורי משמעותית טוב יותר, וגם כולם שם הרבה יותר נחמדים, תורים הרבה יותר קצרים וכו'.

פורסם

השירות שלהם גם יכול לקבל תפנית לרעה אם הלחץ שלהם יעלה בהתאם. לא הכל שחור ולבן. לא כל אנשי המכירות מתחילים כזומבים ללא רגשות..

פורסם

אני כבר הרבה שנים קונה מהם בסניף ראשון ואין לי שום בעיה אני מקבל מה שצריך שרות אחריות הכול עניין של הגישה הנכונה לפי המצב באתו רגע סניף רק מלא אני בא מוכן מראש משלם לוקח את המוצר בודק ואין לי בעיה אומר תודה והולך וכל המוצרים הם חדשים סגורים מהמפעל גם מהיבואן טלאפון למרות שמחלפים מטען הכול מקורי וחדש לא היה לי שום בעיה וקניתי כמה טלפונים והכל טוב גם המחיר משתלם ב 90% מהמוצרים 

פורסם

@danielzy

אין ספק שאם יש משהו נוח בKSP כמו שאמרתם זה מערכת האתר הממוחשבת שאומרת שיש מלאי בסניפים...

אבל קח בחשבון שלKSP הרבה יותר סניפים וגם המון מוצרים שאייבורי לא מתעסקים בתחום שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים