פורסם 2016 במאי 49 שנים השירות המחפיר ביותר שקיבלתי מחנות מחשבים כלשהי בחיי היה מKSP הר חוצבים. לשם אני לא חוזר. ברעננה הם בסדר גמור.
פורסם 2016 במאי 49 שנים במקרה אני מכיר אישית את המוכר ברעננה שעזב לפני חודש וישב שם שנה וחצי ומדובר על פסיכופת בכל קנה מידה...
פורסם 2016 במאי 139 שנים תמיד יש בעיות עם KSP ואני נדפקתי אצלהם בהרבה כסף אבל.... קודם כל למרות שיש לאייבורי סניפים לKSP יש יותר, יש לKSP מבחר הרבה יותר גדול של מוצרים והרבה מוצרי 'מכולת' קטנים, כבלים, מתאמים, משחקים ודברים בסגנון שאייבורי לא מחזיקים.
פורסם 2016 במאי 139 שנים אם אייבורי יוצאיו כמה עשרות אלפים על אתר נורמלי שמחזיק בזמן אמת מידע על מה יש באיזה סניף, כמו KSP (לא עבודה קשה כל כך) הם פשוט יעיפו את KSP מהמשחק תוך כמה חודשים. השירות באייבורי משמעותית טוב יותר, וגם כולם שם הרבה יותר נחמדים, תורים הרבה יותר קצרים וכו'.
פורסם 2016 במאי 139 שנים השירות שלהם גם יכול לקבל תפנית לרעה אם הלחץ שלהם יעלה בהתאם. לא הכל שחור ולבן. לא כל אנשי המכירות מתחילים כזומבים ללא רגשות..
פורסם 2016 במאי 159 שנים אני כבר הרבה שנים קונה מהם בסניף ראשון ואין לי שום בעיה אני מקבל מה שצריך שרות אחריות הכול עניין של הגישה הנכונה לפי המצב באתו רגע סניף רק מלא אני בא מוכן מראש משלם לוקח את המוצר בודק ואין לי בעיה אומר תודה והולך וכל המוצרים הם חדשים סגורים מהמפעל גם מהיבואן טלאפון למרות שמחלפים מטען הכול מקורי וחדש לא היה לי שום בעיה וקניתי כמה טלפונים והכל טוב גם המחיר משתלם ב 90% מהמוצרים
פורסם 2016 במאי 159 שנים @danielzy אין ספק שאם יש משהו נוח בKSP כמו שאמרתם זה מערכת האתר הממוחשבת שאומרת שיש מלאי בסניפים... אבל קח בחשבון שלKSP הרבה יותר סניפים וגם המון מוצרים שאייבורי לא מתעסקים בתחום שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.