פורסם 2004 באפריל 1021 שנים Amazing! this macci is one heck of an overclocker. 4.8ghz prescott! omfg http://www.akiba-pc.com/forums/index.php?showtopic=186 sorry eran... i accidently highlighted the link when i clicked an emoticon and only after i posted i noticed..
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים ניראה לי על זה שמישהו עשה אובר לפרסקוט אבל זה לא קירור אויר מה שבטוחתסתכלו על הטמפ'
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים למה יש לו ראם כזה פושט ואיך לעזעזל הוא הצליח לעשות כזה OC אם ראם כזה?נראה לי 100% לא OC סכרוני**עריכה**עכשיו אני רואה את זה.. מכפלה של 18??? וכולה באס של 1000?מה לפרסקוט יש מכפלה פתוחה?? ומה זה קאסקייד כפול ?
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר KHX=Kingston HyperX, which means it is not generic and it is very good for oc.the multiplier is open because its an ES (Engineering Sample) and macci usually gets ES's when new cpu's come out.he made this crazy oc with a -100c temp and all kinds of Volt mods
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים אהה KHX=Kingston HyperX ומה זאת אומרת volt mods? כאילו להעלות מתח??ואיזה קירור זה ה100- מעלות הזה? קירור גז או חנקן או מה?
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר Voltmod=physically modifying a circuit (motherboard for example) to make it provide a higher voltage than the maximum voltage rated
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים הקאסקייד זה נראה לי המכונה הענקית הזו שהוא בנה כדי לקרר את המעבד והכרטיס מסך וכל השאר... יש לו שם כמה דפיםעם הסבר מפורט על תהליך הבנייה והתוצאות והכול.. שווה קריאה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.