פורסם 2016 באפריל 119 שנים ציטוט של רקיע רגע, למה התכוונת במשפט "ואז לוחץ על כפתור במקלדת שאני רוצה " ? אני רוצה להגדיר את הג'ויסטיק ולא המקלדת כןן והרשימת לחצנים שאתה רואה בהתחלה זה רשימת הלחצנים של הגויסטיק. ואז אתה בוחר איזה מהם אתה רוצה להגדיר- ואז בחלון שנפתח אתה לוחץ עם העבר על הDisabled מצד שמאל ואז לוחץ על כפתור במקלדת שיהיה מותאם לזה ו OK.... נערך 2016 באפריל 119 שנים על-ידי eviatar28
פורסם 2016 באפריל 129 שנים מחבר ציטוט של eviatar28 כןן והרשימת לחצנים שאתה רואה בהתחלה זה רשימת הלחצנים של הגויסטיק. ואז אתה בוחר איזה מהם אתה רוצה להגדיר- ואז בחלון שנפתח אתה לוחץ עם העבר על הDisabled מצד שמאל ואז לוחץ על כפתור במקלדת שיהיה מותאם לזה ו OK.... זה בקשר ללחצנים ואיך מגדירים את תזוזת הידית קדימה ואחורה ?
פורסם 2016 באפריל 219 שנים מחבר יופי הצלחתי להגדיר את הלחצנים כך שישלטו על הכוון עכשיו יש בעיה חדשה במשחק חדש שמצאתי הכיוונים : ימינה שמאלה אחורה וכוליי נשלטים רק על ידי תזוזת העכבר על המשטח ואת זה אני לא מצליח להגדיר לג'וויסטיק איך עושים את זה ?
פורסם 2016 באפריל 219 שנים מחבר יופי הצלחתי להגדיר את הלחצנים כך שישלטו על הכוון עכשיו יש בעיה חדשה במשחק חדש שמצאתי הכיוונים : ימינה שמאלה אחורה וכוליי נשלטים רק על ידי תזוזת העכבר על המשטח ואת זה אני לא מצליח להגדיר לג'וויסטיק איך עושים את זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.