עבור לתוכן

"נס ברוסיה:פין צמח על זרועו של נער"

Featured Replies

פורסם

זה אולי אחד הדברים הכי מצחיקים שקראתי בחיים שלי, והייתי חייב לשתף. ;D

מצטער אם פירסמו את זה קודם, עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אבל מי שלא ראה, פשוט שווה הצצה! ;D ;D ;D

http://www.maariv.co.il/channels/4/ART/680/953.html

המשך חג נעים, ושנזכה לקרוא רק חדשות מסוג זה!

• תגובות 45
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פששששש הרוסים האילו

יש להם ראש

פורסם

אני ממש מקווה ששמתם לב שהתאריך הוא מיום לפני ה-1 באפריל....

פורסם

פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק נקרעתי בצחוק !!!!!!!!! מהתגובות זה היה ענק כל הקטע הזה פשוט ענק באמת שלא צחקתי ככה מלא זמן!

פורסם

נס ברוסיה ? חושליניק פריק ברוסיה WTF?! איכס איזה גועל נפש... מי הבנאדם שילחץ לו ת'יד... BAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

פורסם

חח הוא בטח מוצץ לעצמו כל הזמן :-X

פורסם

פריצת דרך רפואית מדהימה , ואתה ראיתה איפה הזיין גדול ?, זה לא על כף היד אז אין בעיה ללחוץ לו תיד

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחח

זה כמו באסקימו לימון שיודלה אמר לבחורה - "תארי לך שלבחורים יהיה שטרונגול על היד ולבחורה מנוש על הכתף , ככה הוא ייתן לה טפיחה בשכם ו..... אז קרה מה שבדרך כלל קורה ליודלה....

פורסם

:lol:

החדשה לא ממש הצחיקה אותי(אולי בגלל התמונה הדוחה. אני ההיתי מסתדר בלי זה...), אבל התגובות היו פשוט גאוניות!

הרבה זמן לא צחקתי ככה...

תגובה מס' 38:

הזין הזה לא יעבוד.

זה לא כאילו הוא יוכל להעמיד אותו כי לחבר אותו חזרה לכל הכאבלים של הזין המקורי זה דיי בלתי אפשרי.... הוא לא ירגיש כלום בזין וזה שהוא יכול להשתין גובל בטכנולוגיה של קטטר.... יש דברים יותר מתקדמים כמו השתלת זין שזה בערך כמו השתלת כלייה... יש לזה שוק.

תגובה מס'44 (תגובה למס' 38):

הכאבלים של הזין?!

חחח קרעת אותי! מה קרה לוורידים ועורקים?

פשוט עשה לי את היום ;D

:lol:

פורסם

עכשיו היד היא לא רק כלי לעינוג עצמי.

פורסם

מתיחת 1 באפריל...

תסתכלו על התאריך:

(31/03/04 , 15:18)

יום לפני.

אבל בין הידיעות הכי מצחיקות שקראתי בחיים!!!!!!!!!!

איזה זין מה שגדל לו על היד....

פורסם

ROFL!!!!!!!!!!!!!!!!

כבלים של הזין !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

לא יודע אם זו בדיחה או לא, אבל זה ממש פאקינג ישן. מה מעריב נזכרו בזה פתאום? אולי מחר בעמוד הראשי יופיע "צעד קטן לאדם, צעד ענק לאנושות - ניל ארמסטרונג הולך על הירח!"...

פורסם

אפשר לכייף כיפלים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים