עבור לתוכן

האם מכרו לי מחשב נייד משומש?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לאחר התייעצות בפורום אחר מחשב נייד לסטודנט התפרן

הזדמן לי להיות באילת וקניתי את המחשב הנ"ל מסניף KSP אילת- הטיילת.

המוכר פתח את האריזה והראה לי את המחשב, אך לא הודלק כי הסוללה לא מוטענת.

הגעתי הבייתה שמח וטוב לב חיברתי לחשמל והדלקתי את המחשב ולצערי גיליתי פיקסל שרוף במרכז המסך.

הלכתי לסניף KSP בסניף מגוריי על מנת לממש את האחריות ולאחר בדיקה מעמיקה של המוכר הוא הראה לי שיש כנראה סימני פתיחה של הברגים בגב המחשב (הברגים שחורים ועליהם סימנים כסופים זעירים) , וכן המדבקה בגב המחשב מקולפת מעט באחת הפינות.

המחשב נשלח לבדיקה במעבדת היצרן עם ההערות הנ"ל ועליי להמתין לשובו.

רציתי להתייעץ אתכם ולשאול האם יתכן שמכרו לי מחשב נייד משומש/מחודש? פיקסל שרוף אני יכול להבין (פאקים בייצור וכד') אבל מחשב שאולי כבר נפתח כבר?!

האם להסכים בכלל לקבל את המוצר אם יחזור מתיקון? אחרי הכל שילמתי מלוא כספי על מוצר חדש, לא מחודש או תצוגה?

אשמח לעצות.. תודה!

פורסם

זה ידוע על סמך מקרים רבים שדווחו בפורום ולא רק (כולל אחד או שניים שבהם נתקלתי אישית) שבKSP מחפשים בנרות, כולל שטויות במיץ, ולפעמים גם לא בוחלים בשקרים של ממש כדי למצוא כל תרוץ להאשים את הלקוח במשהו ולא לממש אחריות. אפילו לפעמים במקרים שבהם לכאורה זה לא עולה להם דבר, כי בכל מקרה האחריות היא של יצרן / יבואן / נותן שירות כלשהו שאינו הם.

לא הייתי ממהר להאמין למה שהמוכר טוען שהוא ראה.

למרות זאת, ייתכן שהמחשב נפתח, אם עבר שדרוג כלשהו (תוספת זכרון או שינוי כונן זה בד"כ השדרוגים שעושים). זה לא אומר שהוא משומש.

פורסם
  • מחבר

המוכר הראה לי את הסימנים, הברגים מאחורה שחורים ולכן פתיחה עם מברג כנראה מסירה קצת מהצבע שלהם לכסוף, גם את המדבקה שקצת מקולפת בקצה. 

אם זה אכן משדרוג שהם או היצרן מבצע הוא צריך לדעת מזה, לא?!

בכל מקרה מה אתם ממליצים לעשות בנידון?

פורסם

זה שפתיחה עם מברג מסירה קצת צבע מהברגים לא אומר ששום דבר אחר לא יכול לגרום לאותם סימנים.

כנ"ל מדבקה שקצת מקולפת. נו באמת.

בינתיים אין מה לעשות אלא לחכות לתשובה שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים