עבור לתוכן

תרבות המיינסטרים של אמריקה אומצה על ידי ישראל אבל ללא החלקים האלטרנטיבים שקיימים בארצות הברית?

Featured Replies

פורסם

הלכתי היום לים עם חברים והגעתי למסקנה שישראל ענייה מאוד מבחינה תרבותית.

יש לנו תרבות מיינסטרים אמריקאית מאוד מפותחת(גם אם זה רק חיקוי מגוחך) אבל אין כמעט שום אלטרנטיבה.

אוליי אני לא יודע לחפש אבל לא תמצא כמעט אנשים בגילאי 30+ שאוהבים מבוכים ודרקונים, או משחקי מחשב... וגם אם תמצא לא יהיו שם כמעט נשים בכלל.

בגילאי 20- אתה יכול למצוא ילדים שמשחקים מבוכים ודרקונים או משחקי מחשב אבל בשנות ה20 הם משילים את התחביבים ה"ילדותיים" ונכנסים לתרבות האלכוהול והזיונים בשירותים של המועדון.

לפני אוליי 15 שנה שטסתי ללונדון אז נכנסתי לחנות מניאטורות ודי אנד די והמוכרים שם היו בני 30 ואחת המוכרות היתה אפילו בחורה חמודה ונאה... לא תמצא כאלה דברים בארץ גם 15 שנה אחריי...

אני לא חושב שזה בגלל שיש באנגליה יותר אנשים, אני חושב שפשוט האנשים בארץ ספגו את התרבות האמריקאית מבלי לספוג את החלקים האחרים.

אם אתה רוצה לבלות פה כמו בCOLLEGE אמריקאי ממוצע אז יש לך הרבה אפשרויות, אבל חוץ מזה אין פה כמעט כלום לצעירים בגיאלי 30+.

לא הצלחתי למצוא קבוצה אחת בפייסבוק עם יותר מ16 אנשים שאוהבים משחקים והם בגילאי 30+. קבוצות די אנד די יש פה גם ממש בקושי... וגם אז... זה אנשים שגם חיים את תרבות המיינסטרים הם רק משחקים די אנד די בשביל לברוח מהנשים שלהם.

מה יש לעשות במדינה הזו חוץ מהדברים הסטנדרטים?

יש גם קטע של... "חיקוי תרבות". כלומר אנשים שמאמצים תחביבים גיקיים אבל רק בשביל הצד הממוסחר.

לדוגמא אנשים שמתחפשים COSPLAY אבל בכלל לא אוהבים או לא טובים במשחקים שהם מתחפשים אליהם(בעיקר בחורות אם לאמר את האמת).

או אנשים שהולכים לכנס סטארט טרק אבל בכלל לא מדברים על הסידרה אלא רק על כל הדמויות(figurines) או הקלפים הנדירים שהם קנו\השיגו.

חשבתי שהבעיה היא אצלי שאני לא חברותי, אבל נראה לי שהבעיה היא במדינה הזו לפחות בשביל אנשים שלא אוהבים אלכוהל\סיגרויות\מועדונים מחרישי אוזניים...

אוליי כדי להוכיח לי שאני טועה כל אחד ירשום פה את סוג הבילויים או התחביבים שלו ואני אמצע שיש פה הרבה יותר מגוון של דברים שאפשר לעשות...

אישית אני עובד הרבה, אבל כשאני לא עובד אז אני יושב בבר של מסעדה למרות שאני לא שותה אלכוהל ומדבר עם הקבועים. אבל גם, התחביבים שלי פחות מעניינים אותם...

או שאני נפגש עם חבר ומשחקים במחשקים ישנים, שוב אין התארגנויות של קבוצות של אנשים כאלו ואם יש אז אין שם נשים בגילאים שלנו. כן, חשוב שיהיו מעורבות גם נשים בתחביבים שלנו, כי מה לעשות... זה חלק מהעניין.

או שנפגש עם המשפחה ואוכל במסעדות.

גם שיחקתי קצת DND... אבל שוב, לא תמצא שם נשים.

מה לעזאזל יש פה לעשות?

פורסם

אני בן 30, עדיין משחק במשחקי מחשב, ובגלל שאני נשוי + 2, אני מנצל את השעות היחידות שיש לי לבד ומשחק.

הזמן החופשי שלי מתחיל בסביבות 21:00 - 22:00, ובגלל ששעתיים לא מספיקות לי אני נשאר ער עד 02:00, עד סוף השבוע אני חצי זומבי.

אני מדבר על גיימינג רק עם ילדים בגיל צבא ומטה, אין עם מי לדבר... את האמת זה עצוב, אני מרגיש כאילו הייתי צריך להיוולד בתקופה אחרת או במקום אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים