עבור לתוכן

LG G3 VS Xiaomi Redmi Note 3

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין שתי מכשירים האלה והתקציב שלי הוא עד 1500 ש''ח איזה מכשיר עדיף מביניהם?

LG G3

Xiaomi Redmi Note 3

ובבקשה לא להציע את OnePlus X כי הקיבולת סוללה שלו נמוכה, וסוללה בנפח גדול זה היתרון מאוד גדול עבורי ...

וגם לא את LG G4 כי יש לו בעיה בלוח אם והמוות הפתאומי...

פורסם

למה אתה פותח ת'רד חדש בשביל זה? יש לך תשובות בתר'ד המקורי חוצמזה שהפיצול הזה מקשה מאוד על מישהו עם אותה שאלה שפתאום נגמר לו השרשור.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אביב גפן

למה אתה פותח ת'רד חדש בשביל זה? יש לך תשובות בתר'ד המקורי חוצמזה שהפיצול הזה מקשה מאוד על מישהו עם אותה שאלה שפתאום נגמר לו השרשור.

כי באשכול הקודם התלבטתי בין כמה סוגים של מכשירים שאני מתלבט ביניהם, הכל ירד ובסוף נשארו 2 מכשירים (סוג של דיון סיכום)

פורסם

1. אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, זה די ברור למי אתה עונה.

2. מומלץ לסיים את הנושא בת'רד עצמו, זה לא שהשיחה שם גלשה לשאלות פילוסופיות על עדשות של מצלמות של טלפונים או על התחממות של מעבדים ומי שיקרא את הת'רד הזה בעתיד יקבל תמונה מלאה של הבעיה, הפתרונות המוצעים והפתרון שנבחר. לא חובה אבל מומלץ :)

פורסם

אם זמן סוללה חשוב לך אל תלך על G3... בגלל שהמסך הוא 2K הבטריה נגמרת צ'יק צ'ק ולא מחזיקה יום שלם.

אישית רכשתי NOTE 3 לא מזמן אך בגרסת הPRO ז"א עם מעבד SNAPDRAGON ולא עם HELIO X10

פורסם
ציטוט של Monopoly

אם זמן סוללה חשוב לך אל תלך על G3... בגלל שהמסך הוא 2K הבטריה נגמרת צ'יק צ'ק ולא מחזיקה יום שלם.

אישית רכשתי NOTE 3 לא מזמן אך בגרסת הPRO ז"א עם מעבד SNAPDRAGON ולא עם HELIO X10

אשמח אם תציין חווית שימוש.

מרוצה ממנו? נראה טוב? איך הביצועים והמצלמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים