עבור לתוכן

מבקש המלצות לקירור המחשב החדש שלי

Featured Replies

פורסם

קניתי פנטיום 4 2.8 פרסקוט על לוח של אינטל,במארז יש לי מאוור מקדימה שמכניס אוויר(בקושי לדעתי) ומאוור על המעבד(סטנדרטי של אינטל)

כמו כן יש הכנה למאוורר נוסף בדופן האחורית של המארז שאני משער שהיא למאוורר 80120 אני לא יודע להבדיל(איך מודדים?)

אני מבקש ששתמליצו לי על דגמים ועלויות פחות או יותר לקירור של המחשב כי הוא לא יורד מ57 בסביבוה של וידוס ואני לא רוצה לחשוב לאן הוא יגיע במשחקים...........

אז איזה קירור מומלץ? רק למעבד ואולי מאוורר אחורי נוסף או שאני צריך גם ללוח (נראה לי שיש עליו מעים תושבת קטנה כסופה שלא ברור לי למה היא.) וגם לכרטיס מסך ולדיסק הקשיח....

מה שתמליצו זה מה שאקנה כי אני לא מבין בזה יותר מדיי... אז אני מקווה שתמליצו לי נכונה......

תודה רבה מראש לכולם.

פורסם

דבר ראשון שצריך לעשות זה לאוורר את המארז אחרי זה אם צריך זה להחליף גוף קירור למעבד

אז לפני כל ההמלצות כדאי שתגיד תקציב לכמה אתה מוכן להשקיע בקירור

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הטמפרטורה של 55 -60 למעבד ולוח על 43 זה לא קריטי?

מבחינת תקציב אני לא אשקיע בקירור מים אמות שקלים אבל אני אשקיע עד 300 שקל בערך בקירור איכותי סביר.

מה מומלץ במחיר זה?

אם יש צורך לחרוג מזה אז אני גם אחרוג...........

פורסם

זה ידועה שהמעבדים האלה הם פולטים הרבה חום אני בתור התחלה ההאיתי מאוורר את המארז ואז בודק מה קורה

איזה מארז קניתה יש לך קישור שלו או משו?

פורסם

הטעות הבסיסית שלך שקנית פרסקוט כי הוא לא ימצה את הפוטנציאל שלו עד שיגיע ל 3.8 ומעלה כיום הוא זהה לנורווד רק שהוא יותר חם הרבה יותר חם ולא ממש חבר של oc המלצה חמה על קירור מעולה ודי יקר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=5108

תתחדש עוד משהוא מאוד מאוד חשוב יותר חשוב להוציא אוויר חם מאשר להכניס קר שמור על יחס מאווררים יותר מוציאים מאשר מכניסים ואילו שמוציאים שניים ליד המעבד מומלץ ואחד חשוב בגג תפתח חור ותרכיב מאוורר

פורסם
  • מחבר

מארז של lg מאקסלנט מחשבים הוא נקרא אוטופייה אם אינני טועה.מארז דיי מאכזב לפי איך שהוא נראה לאחר שפתחתי אותו,

כבר ראיתי מארזים טובים יותר.......

איך אני יכול לדעת יזה מאוורר אני צריך להכנה שיש לי בחלק האחורי של המחשב......... 80 מילימטר זה הקוטר או הרדיוס? איך זה נמדד?

מצטער על הבורות........

פורסם

כדיי לדעת איזה גודל מאורר אתה צריך אז תמדוד או את הרוחב שלו או את האורך שלו וככה תדע

ואם אתה רוצה קירור יותר טוב משני מאווררים אז אתה תצתרך לקדוח חורים במארז

פורסם
  • מחבר

נגיד שאוסיף מאוורר אחורי,הוא צריל להוציא אוויר או להכניס אוויר פנימה...............

נ.ב כמה יציאות לחיבור מאורר יש על הלוח(יציאות חשמל)

איזה מאוורר אתה ממלית לקנות,הייתי רוצה להזצין אותו עוד היום מפנדה........

אני צריך בקוטר של 80 מילימטר לפי מה שמדדתי,אני רוצה את הטוב ביותר אך גם שיהיה שקט..........

אחי תודה על הסובלנות..............

פורסם

מאוורר של ENERMAX 80M"M.

מאוורר שקט ובעל דחיפת אויר גבוהה ברעש נמוך יותר.

עדיף שהוא יוציא אויר מהחלק האחורי של המארז.

פורסם

לפני שאתה קונה משהו

תקח את המאוורר של הקדימה, ותשים אותו מאחור (מתחת לספק - בגובה של המעבד) שיוצא אוויר מאחורה

אם תקנה מאוורר חדש, תבדוק מה הגודל של היש לך מאחורה (מודדים קוטר של העגול - יש מאווררים בגוד 8, 9.2 ו12 סמ'), ותקנה הכי גדול שאתה יכול להכניס שם.

תשים שם מאוורר מוציא ואויר, ותחזיר את הנוכחי קדימה מכניס אויר.

בשבילך הייתי הולך על מאוורר פשוט ולא אחד שיש לו בורר כי אתה לא צריך להתעסק עם כל השטויות האלו.

תמדוד את הקוטר ותחזור לכאן....

אם אתה לא עושה OC על תחשוש לשטויות האלו. אם המחשב פועל, שזה לא טריד אותך....

פורסם

מאורר פשוט של 80מ"מ שיוציא החוצה (שים לב יש ציור של חצים על המאורר בכיוון האויר) אם יש שני חורים אז תמיד שניים מוציאים מאחור כי הם מצננים גם את סביבת המעבד וגם יותר חשוב את החום הרב הניפלט מן כרטיס המסך (תלוי עד כמה זולל חשמל שהוא) אבל בעיקרון שיעלה על 30cfm שזה מדד לדחיפת אויר כמו שהמליצו לך אין לך צורך בבורר מאורר פשוט של 70-80 ש"ח יספיק אם יש מקום לשניים מה טוב

פורסם

אתם לגמרי מגזימים

אם הוא לא בOC הוא יכול להסתפק בהעברת המאוורר שלו למאחורה

אם הוא רוצה רק לשפר, אז שיקנה מאוורר גנרי רגיל בכל חנות אלקטרוניקה, ב40 שקל....

פורסם

שטויות זה הרי ידוע שמארז קר משמעותו מעבד קר ואם המעבד מתקרר אז דברים ירוצו חלק מבלי להיתקע (בחודשי הקיץ החמים)

ואנחנו לא מדברים על oc כי זה היה המצב היינו ממליצים על מאווררי 120 מ"מ עם היטסינק טוב מארז קר = מחשב יציב שלא ניתקע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים