עבור לתוכן

MSI B150 BAZOOKA

Featured Replies

פורסם

באתר של MSI לגבי לוח אם MSI B150 BAZOOKA

כתוב ואני רוצה להבין

OVERCLOCKINGMADE EASY

with the MSI® GAMING APP

which allows simultaneous control of both your Motherboard and Graphics Card's boost.

Simply select your preferred mode with the click of a button:

/ Silent / Gaming / OC /

ON-SCREEN SPEED & TEMPERATURES

Real-time monitor GPU Core, DRAM Frequency, GPU & CPU Temperatures and much more, in game or in other fullscreen applications, customizable to your preference.

פורסם

אתה מתקין את הUtility של הלוח ואז יהיה לך בתוך Windows כפתור שמאפשר לשנות את המהירות שהרכיבים עובדים מבלי ללכת לbios.

די מיותר אבל נחמד שיש.

אתה מתקין את הUtility של הלוח ואז יהיה לך בתוך Windows כפתור שמאפשר לשנות את המהירות שהרכיבים עובדים מבלי ללכת לbios.

די מיותר אבל נחמד שיש.

פורסם

אם אני הולך על I7 6700 ללא מכפלה פתוחה גם אותו אני יכול להמהיר.?

פורסם

1. אני מניח שאתה מתכוון ל B150M BAZOOKA של MSI (אין דגם כזה B150 BAZOOKA).

2. קשה לי להאמין שלוח אם יחסית פשוט המבוסס על ערכת השבבים B150 יאפשר לך להמהיר את המעבד, ובמיוחד מעבד שאינו בעל מכפלה פתוחה. אני לא יודע את זה בוודאות, אבל סביר יותר להניח שהתוכנה הנ"ל בסה"כ מאפשרת להפעיל את "מצב הטורבו" של המעבד באופן יזום ובכך להעלות את התדר שלו למקסימום האפשרי.

פורסם

אני לא בטוח שהכוונה היא למעבד פה,לMSI יש תוכנה שנקראת GAMING APP (הutility המדובר) לכרטיסי מסך מסדרת הגיימינג שלהם שנותנת להחליף בין הפרופילים שלהם.

בעמוד של המוצר ניתן לראות שזה פשוט גם נותן לך להפעיל בתוך משחק מידע על כמה פריימים המשחק רץ,טמפ' ועוד...

בנוסף אתה גם יכול לראות את הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך דרך התוכנה.

סתם נחמד שיהיה

פורסם

השאלה כאן הייתה לגבי המעבד ולא לגבי כרטיס המסך. אכן נראה שהתוכנה הנ"ל מאפשרת לשלוט גם על כרטיס המסך (לפי המדריך הרשמי הזה), אבל לא ממש בצורה מדוייקת (כנראה אין ממש שליטה אלא רק בחירה בין מצבים "אוטומטיים").

אגב, לצורך הצגת מידע, ולמעשה גם לצורך המהרה של כרטיס המסך, כנראה יהיה עדיף להשתמש ב MSI Afterburner.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים