עבור לתוכן

כרטיס מסך Radeon 9800 Pro עם AGP*4

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב שאני אקנה את הRADEON 9800 Pro. אבל, יש לי לוח אם שתומך מקסימום בAGP כפול 4 - האם הכרטיס ינוצל היטב או כמעט היטב? (אם זה ינצל אותו 97% ממה שזה היה מנצל אותו עם AGP8 אז מילא...) זה מטריד אותי בייחוד כשכיום יש משחקים כגון FARCRY שמביאים לכאורה את ה"תעבורה" בין כרטיס המסך לשאר המחשב למקסימלית, דבר שמושפע ישירות ממהירות הAGP. אם כבר הזכרנו את FAR CRY, האם לקנות כרטיס 9800Pro זה לא כבר לקנות כרטיס שהוא קצת מיושן מההתחלה, כאשר הוא לא מריץ טוב משחקים חדשים כמו זה בצורה מקסימלית? (תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהכרטיס הבא אחריו זה הXT שעליו אין מה לדבר, מבחינת מחיר, אבל בכל זאת זה מטריד אותי מסיבות מובנות :) תודה.

פורסם

ההבדל בין AGP *4 ל8 הוא הבדל של 2-3 FPS לא כזה משמעותי. שמע כדי להריץ FAR CRY בצורה חלקה אתה צריך מחשב שיענה על דרישות המומלצות שלהם. בקשר לקניית כרטיס מסך הולכת להיות בקרוב נפילת מחירים אם כניסה של הכרטסים החדשים של ATI & NVIDI. שמע תמיד יהייה לך כרטיס פחות טוב ממה שיש בשוק כך זה לא משנה מתי תקנה, ושוב אני אומר לך הרצת משחקים חלק זה גם תלוי בזכרון, מעבד שלך. תן את המפרט ואנחנו כבר נגיד לך אם בכל שווה לקנות כרטיס למחשב שלך שינצל אותו או שהמחשב ישמש צוורא בקבוק לכרטיס.

פורסם
  • מחבר

מעבד Athlon XP 1700+ (הליבות הראשונות של XP), ו256Mb זיכרון (מתכנן לרכוש לפחות עוד 256Mb, אבל זה DDR 2100)

אני חושב שזה מספיק לא? (לא TOP OF THE LINE אבל מכובד יהיה יחד עם כרטיס מסך טוב ו512)

פורסם

100% שבכרטיס מסך לא ינוצל עד הסוף. גם 512 מגה אכשיו זה לא כזה בשמיים הדרישות מינימליות של מספר משחקים שיצאו לאחרונה הן 512. כך תעזה את החשבון בעצמך אם כדאי לך לשפר או לחקות תקופה (לסבול) ולקנות שילוש. עוד מאט יצאו כרטיסים עם PCIX וגם לוחות אם ומעבדים 64ביט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים