עבור לתוכן

יש לי כמה שאלות בנוגע לקירור המארז

Featured Replies

פורסם

1) אני עושה 3 חורים במארז ויש לי רק שני כוסות שעשויות מיהלום, אחת 75 והשנייה 85. אמרו לי שזאת שבגודל 75 מתאימה למאוורר 80 מ"מ וזאת שבגודל 85 מתאימה למאורר 92 מ"מ. אז רציתי לדעת באיזה גודל מאווררים לבחור, 92 או 80מ"מ?

יש בכוח שאיבת האוויר ביניהם? אם לא אז אני מעדיף לעשות חורים למאווררים 80 מ"מ (מאוורר 80 מ"מ יותר זול ב-10 ש"ח ממאוורר 92 מ"מ ואני קונה 3 מאווררים אז אני אוכל לחסוך 30 ש"ח).

2) אני מצאתי כמה תמונות באתר הזה, שהם בעצם "גרילים" למאוורר 80 מ"מ. דוגמה:

fans2.jpg

אני מתכנן להדביק תמונה אחת על דל המארז, והתמונה תשמש כתחליף לחור שאני אעשה. כמובן שאני אחתוך את החלקים הדרושים בתמונה כך שיהיו פתחים במארז בצורת התמונה. עכשיו, בתמונה הזאת אני לא רואה את המיקום של החורים לברגים של המאוורר. שכחו לשים אותם?

3)יש לי כרגע מארז ובו מחשב P4. יש לי שני מאווררים 80 מ"מ מאחורה במארז, והמארז הוא MIDI ATX ודי קטן (יחסית לMIDI מארז הוא קטן). הטמפרטורה של המעבד בו על 30 במנוחה. רציתי לדעת אם אני אוסיף מאוורר 80 מ"מ על הגג, הטמפרטורה של המארז תרד בהרבה? ובגלל זה תרד גם הטמפרטורה של המעבד?

פורסם

אני מציע לך להוסיף 2 מאוררי 80 מ"מ , אחד מכניס בצד למטה ואחד מוציא למעלה , יוריד לך את המארז בכ-4 מעלות ואת המעבד אולי במעלה אחת , ואם אתה עושה אובר קלוק מעלה אחת זה עוד 30 מגה הרץ...

פורסם
  • מחבר

אני מציע לך להוסיף 2 מאוררי 80 מ"מ , אחד מכניס בצד למטה ואחד מוציא למעלה , יוריד לך את המארז בכ-4 מעלות ואת המעבד אולי במעלה אחת , ואם אתה עושה אובר קלוק מעלה אחת זה עוד 30 מגה הרץ...

לא משנה לגביי השאלה שענית לה, מעלה 1 זה לא מספיק ולא שווה את הטירחה. אני לא6 עושה OC ואני מוכר את המחשב ביום שני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים