עבור לתוכן

ומי אמר שהאמריקנים לא מועילים בעיראק ?

Featured Replies

פורסם

8)

פורסם

אם התמונה הזו אמיתית היא רק מראה כמה האמריקאים מטומטמים. דבר ראשון בהתנהגות זה לכבד בני אדם.

פורסם

לפי כמה אתרים (נראים די אמינים...) באינטרנט אז האמריקאים חוקרים את זה...

http://electroniciraq.net/news/1444.shtml

אבל..

פורסם

לוקח בדיוק 10 דקות לעשות את זה ב PHOTOSHOP.

פורסם
  • מחבר

אבל..

Still funny...

פורסם
("Knocked up" is American slang for making someone pregnant out of wedlock.)

LOL LOL LOL LOL ;D

בחייכם קצת חוש הומור אם זה היה רציני החייל לא היה עומד לידו וצוחק.

הילד עצמו בטח לא מבין בכלל מה כתוב בשלט והחייל הסתלבט עליו קצת.

עשו מזה סיפור...

פורסם

גדול! :D

קצת הומור שחור, מה רע?

פורסם

אבל אם אנחנו היינו עושים את זה לערבים מהשטחים היו אומרים שאנחנו פאשיסטים וכובשים.

פורסם

לא חסר מקרים של חיילים שמתסלבטים במחסום על פלשתינאים

פורסם

הומור זה כשלשני הצדדים מצחיק . מעניין מי ממכם היה צוחק על אביו שרצחו אותו ואז הכניסו להריון את אחותו אם האדם שעשה את זה.

אבל לך תדע עכשיו מזוייף או לא. זה נירא פלט של מצלמה דיגטלית. מה שאומר שאין לתמונה אמא או אבא

פורסם

הומור זה כשלשני הצדדים מצחיק . מעניין מי ממכם היה צוחק על אביו המת ואחותו שהכניסו להריון, לצידו של האדם שעשה את זה.

עכשיו לך תדע זה מזוייף או לא. נירא כמו פלט של מצלמה דיגיטלתי, מה שאומר שאין לתמונה אבא או אמא.

אם זה היה אמיתי אז זה לא בסדר

פורסם

דבר ראשון , אני לא חושב שהילד היה מחייך אם אבא שלו היה מת ואנסו את אחותו ... ברור שהחיילים החליטו קצת ליצחוק על הילד הלא יודע אנגלית .

אני אבל נגד כל הדברים האלו , כי זה לא עד כדי מצחיק , וזה רק גורם נזק .

עוד סיבות מפגרות לכל אותם הליברלים לקפוץ ולהגיד , תראו מה קורה שם ... חייבים להוציא את הכוחות מעירק .

כי כל הפורופוגנדה הזאת מכוונת לכל אותם אנשי "אוהבי זכויות האדם" .

ורק מחכים לכאלו תמונות וסיפורים ...

פורסם

כי כל הפורופוגנדה הזאת מכוונת לכל אותם אנשי "אוהבי זכויות האדם" .

ורק מחכים לכאלו תמונות וסיפורים ...

בגלל זה (טוב נו, יש עוד כמה סיבות-למשל שזה מצחיק....) יש סיכוי גדול שהתמונה לא אמיתית.

בכלל, אני כבר משמן הפסקתי להתרשם מכל מיני דברים ברשת.... צריך לקחת הכל בפרופורציות, ולא ליחס לכל שטות משמעות גדולה מדי...

פורסם

אבל אם אנחנו היינו עושים את זה לערבים מהשטחים היו אומרים שאנחנו פאשיסטים וכובשים.

אז הנה אני אומר לך שהאמריקאים פאשיסטים וכובשים. וכן, אם היינו עושים את זה אז גם הייתי אומר את זה. אבל בלי קשר למקרה הספציפי הנ"ל, תיווכח בעבודות: אנחנו כובשים (זאת עובדה), ופאשיסטים - מכיוון שאנו דוגלים בכוח בגלל ש""הערבים מבינים רק באלימות""...

פורסם

וזה לא נכון שהם מבינים רק אלימות..? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים