עבור לתוכן

וירוס מוזר במחשב או חוצפה בלתי נלאית של אתר NRG ?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התחילה אצלי תופעה מוזרה, כשאני נכנס לאתר http://www.nrg.co.il/ וגם לכל דף פנימי שלו (כלומר בכל רחבי האתר לא משנה איפה).

התופעה היא כזאת:

ברגע שנכנסתי לדף כלשהו באתר, אם אני לוחץ עם העכבר איפשהו על כל נקודה בדף - העמוד הנוכחי נפתח מחדש בטאב חדש (ואם לחצתי על לינק, אז הלינק), הדפדפן מדלג לטאב הזה, ובטאב הישן - נפתחת פרסומת. מעיין pop-under אבל כזה שמשתמש בטאב הנוכחי בשביל הפרסומת במקום לפתוח חדש, וזורק אותך עם העמוד שעליו אתה מסתכל לטאב חדש. מוזר.

אם אני ממשיך ללחוץ וללחוץ אני יכול למצוא את עצמי עם עשרות טאבים של הפרסומת שנפתחים בכל לחיצה.

הלינק שאליו טאב הפרסומת הזה מפנה הוא זה:

http://www.iforex.co.il/landing_pages/br4/he/ForexGuideNonReg/?content=ForexGuideNonReg&SID=432157&mdschannelid=54ef1c4aaed6d295679318&mdscampaignid=56f006a45d157396166416&mdsitemid=56f006a49aa14716993039&mdsviewid=m_54ef1c4aaed6d295679318_56f6b9bd322b91.89188138

זה לא קורה לי באתרים אחרים.

זה כן קורה לי גם בדפדפנים אחרים / מצב פורנו.

זה כמובן מפסיק לקרות אם אני מפעיל על האתר תוסף של No Javascript.

קשה לי להאמין שזה אמור להיות ככה כי זאת רמה חדשה של ביזיון אם כן, אז אני מניח שיש לי איזשהו וירוס מוזר במחשב...

זה ככה גם אצלכם?

פורסם

עם חוסם פרסומות זה לא קורה לי בכלל.

בלי חוסם פרסומות טאב הפרסומת נפתח פעם אחת כשאני לוחץ על קישור כלשהו. לא נפתח עוד טאב אם הקודם עדיין פתוח.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של QttP

לא נפתח עוד טאב אם הקודם עדיין פתוח.

גם אצלי זה היה ככה בהתחלה (ועכשיו שוב) אבל בשלב מסויים התחיל לפעול תמיד גם אם הוא עדיין היה פתוח.

אני משתמש ב-uBlock אז אולי הוא לא חוסם את הזבל שגורם לזה, Quick Javascript Switcher דווקא כן חוסם.

אז אני מבין שזה קוד שאכן קיים בכוונה תחילה באתר NRG?

וואו איזה חלאות חסרי בושה.

פורסם

יותר סביר להניח שזה באג (זה שהפרסומת נפתחת שוב ושוב).

פורסם
  • מחבר

מה? עצם הקיום של הפרסומת הזאת הוא בעייתי, בחיים שלי לא ראיתי פרסומת שזאת ההתנהגות שלה. שלחיצה על שטח ריק בדפדפן מעבירה אותך לטאב חדש שבו היא עושה ריפרש לדף שהיית בו, ואז עושה רידיירקט לפרסומת בטאב הקודם שהיית בו.

פורסם

כן, זה המצב של האתר, גם אצלי זה ככה.

נתקלתי באתרים כאלה בעבר, אבל לא בכל לחיצה.. זה היה קורה אחת לסשן..

תשתמש בחוסם פופ-אפים או חוסם סקריפטים בדפדפן

עצוב שזה המצב...

פורסם

אני מצליח לשחזר את עניין הלחיצה על שטח ריק, אבל לא את זה שזה קורה יותר מפעם אחת.

כבר נתקלתי בפרסומות כאלה באתרים אחרים בעבר. ת'כלס לא יודע מה זה משנה אם זה קורה רק כשלוחצים על קישור או כשלוחצים על שטח ריק או בכלל מיד בפתיחת האתר.

פורסם

נתקלתי בהרבה אתרים שעובדים ככה. הם חושבים שזה יעזור להם להתחמק מחוסמי פרסומות (זה לא).

פורסם

אצלי חלון הפרסומת שמילפורד הזכיר, נפתח בחלון חדש, מאחורי החלון המרכזי של NRG (פופ אנדר). זו במפורש פעולה מכוונת של האתר. חוסם פרסומות וכן Noscript, אמורים להתגבר על הבעייה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים