עבור לתוכן

בקשר למעבד

Featured Replies

פורסם

איך המעבד i5 6400?

הוא מעבד מאוד חזק?

פורסם

בשביל גיימינג הוא מעבד חזק,אם אתה יותר בכיוון של עריכה מקצועית יכול להיות שתרצה לחפש יותר בכיוון של I7.

פורסם

חזק זה עניין יחסי !

כמו שכבר שאלו לאיזה שימושים אתה צריך?

פורסם
  • מחבר

משחקים כבדים

פורסם

לכל משחק שקיים היום זה יספיק לך לביצועים מקסימליים. אם בא לך להוציא עוד 100 ש' או פחות ולקחת i6500 אז גם אפשר.

אבל הרבה יותר ישנה למשחק - זכרון במחשב (צריך להיות לפחות 8GB), כרטיס מסך וכמובן רזולוציה של המסך.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס מסך gtx 750 ti 2gb וכן אני ישפר 8GB DDR3

פורסם

@yyy123

1. לדעתי זו טעות לקנות היום לוח אם ומעבד בעלי תושבת 1151 אבל זיכרון DDR3 במקום זיכרון DDR4 - ההפרש במחיר הוא דיי קטן ובטווח הארוך סביר להניח שישתלם להשקיע ב DDR4.

2. אם אתה מעוניין במחשב למשחקים כבדים קודם כל תחשוב על שידרוג כרטיס המסך.

פורסם

למשחקים עדיף להשקיע קצת פחות על מעבד ולקנות 6600 (יש הפרש ניכר בינהם).

את הכסף שנחסך להשקיע בכרטיס מסך יותר חזק.

פורסם
  • מחבר

בסדר לאט לאט אני ישקיע עוד ועוד.

אני יחסוך כסף ואשקיע.

פורסם

מה זה? עוד post מהבחור הזה?

זה כבר הרביעי באותו נושא! מה נסגר אתך ?! :huh:

אני לא מבין למה אתה לא ממשיך את השרשור המקורי ? 

מדהים אותי בכמה צורות שונות אתה יכול לשאול את אותה השאלה, הבאת את זה לרמת אומנות ממש.

נערך על-ידי OvO

פורסם
ציטוט של yyy123

בסדר לאט לאט אני ישקיע עוד ועוד.

אני יחסוך כסף ואשקיע.

אם אתה קונה שילוש (לוח אם, מעבד וזיכרון) אתה צריך לקנות את שלושתם ביחד אחרת לא תוכל להשתמש במחשב (אין טעם לקנות חלק מהרכיבים ולשמור אותם בצד עד שיהיה כסף לקנות את שאר הרכיבים), ואם אתה רוצה לשחק "משחקים כבדים" (אני מניח שזה מתייחס למשחקים בהגדרות גבוהות) אתה חייב להשקיע גם בכרטיס מסך טוב, שכן גם המעבד הכי חזק שקיים בשוק לא יעזור לך אם כרטיס המסך יהיה חלש מדיי לדרישות שלך. לכן אם "משחקים כבדים" הם המטרה שלך תשקיע בקנייה הראשונה גם בשילוש וגם בכרטיס המסך, או בקיצור - תתכונן להוצאה של לפחות 3000 ש"ח (וזה לא כולל מארז, ספק כח, דיסק קשיח או כונן SSD).

ציטוט של THE-BIG

למשחקים עדיף להשקיע קצת פחות על מעבד ולקנות 6600 (יש הפרש ניכר בינהם).

את הכסף שנחסך להשקיע בכרטיס מסך יותר חזק.

@yyy123 מדבר כאן על מעבד Core i5-6400, שזול יותר מה Core i5-6600 ביותר מ-100 ש"ח, כך שאי אפשר "להשקיע קצת פחות על מעבד"...

ציטוט של OvO

מה זה? עוד post מהבחור הזה?

זה כבר הרביעי באותו נושא! מה נסגר אתך ?! :huh:

אני לא מבין למה אתה לא ממשיך את השרשור המקורי ? 

התסכלתי על הדיונים האחרונים שלו ושם הוא מדבר על מעבד Core i5 מהדור הרביעי (ה Haswell). כאן הוא שואל לגבי מעבד מהדור השישי (ה Skylake), כך שהדיון הזה לגיטימי.

פורסם
  • מחבר

אבל ה-i5 6400 יותר חזק וטוב 

כי זה דור שישי גם לא?

פורסם

הוא דיבר בהתחלה על 6700

פורסם

@yyy123

"יותר חזק וטוב" זה עניין יחסי. אם אתה משווה את מעבד ה Core i5 הכי "חזק" מהדור הרביעי למעבד ה Core i5 הכי "חלש" מהדור השישי, אז כנראה שהמעבד מהדור הרביעי יהיה עדיף. מעשית - ההבדל בביצועים הוא באחוזים בודדים (אם בכלל), כך שלרוב היישומים זה לא ממש משנה באיזה מעבד בוחרים.

בכל מקרה, תמיד מומלץ לחפש מבחני ביצועים באינטרנט עבור היישומים הספיציפיים בהם אתה מתכנן להשתמש (משחקים במקרה הזה) שמשווים בין המעבדים בינהם אתה מתלבט. כך תוכל לדעת איזה מעבד ייתן לך ביצועים טובים יותר.

ציטוט של THE-BIG

הוא דיבר בהתחלה על 6700

הוא לא דיבר על מעבד Core i7, לפחות לא בדיון הזה - בהודעה הראשונה דובר על מעבד Core i5-6400.

פורסם

אוקיי, מקובל, אבל בכל זאת כל הדיונים שהוא פותח הם באותו סגנון..

אני רוצה לקנות בלה בלה בלה.. איך הוא פצצה? איך הוא חזק? 

לרוב אני לא מתעסק בריבוי דיונים וכו', אני פשוט מתחיל לחשוד שמדובר בטרול..

אנשים משקיעים פה מזמנם לענות בשיא הרצינות, גם אתה smalul, ואתה תראה שהוא פשוט יפתח מחר דיון נוסף עם שאלה דומה :D

בכל אופן אני אפסיק לעקוב אחריו אני מתחיל להרגיש כמו stalker, חסר שאני אקנה מעיל ארוך כובע ומשקפת, ואברר את הכתובת שלו... :)

נערך על-ידי OvO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים