עבור לתוכן

משהו מוזר במעבד תקין או לא

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד די מוזר כל פתיחה של דף אינטרנט בשניה הראשונה או 2 שניות ראשונות הוא קופץ ל 100 אחוז ויורד חזרה למטה וזה יוצר סוג של " קפיאה " מעצבנת כזאת האינטרנט קצת נתקע לשניה 2 ואז האינטרנט זורם , למה הוא מתאמץ כל כך בפתיחה של דף ? לחבר שלי יש מעבד יותר חזק משלי  I7 3770 ובפתיחה של דף האינטרנט המעבד קופץ גג ל 30-40 אחוז ואצלי ב G2030 כל פתיחה של דף 100 אחוז YNET ספורט 5 וכאלה משגע אותי , הפלאשים / תמונות כל כך מקשות עליו ? זה לא משחק סה"כ דף אינטרנט .

חשבתי להיכנס ל MSCONFIG ללשונית מתקדם ולסמן 2 ליבות ב V אולי ככה אני ארגיש הבדל אבל אני בספק , אפילו הורדתי את ה C1E EIST וכו' כדי שהתדר ישאר גבוה 3GHZ וזה לא עזר .

בדקתי את הטמפרטורה של המעבד היא תקינה לגמרי / גם הטמפרטורה של הכונן הקשיח / כרטיס מסך .

אין משהו שיכול להצביע שבגללו המעבד ככה מתאמץ הוא מרגיש חלש כמו סלרון / סמפרון של פעם הוא אמור להיות מקביל ל E8600 / Q8200 והוא מרגיש חלש רצח כל דבר מקפיץ את המעבד ל 100 טיפה מאמץ זה אומנם לשניה שתיים שלוש ואז רגוע אבל זה מעצבן .

יכול להיות שהמעבד דפוק ?

נערך על-ידי iveco

פורסם

המעבד שלך לא מהחזקים , אבל לא כל כך חלש בשביל גלישה באינטרנט ,אמור להיות מספיק .
רק תתקין חוסם פרסומות adblock plus , כי הפרסומות באינטרנט די כבדות בשביל מעבד כזה .

פורסם
  • מחבר

אני משחק ב WOT המעבד לפעמים על 60 - 100 אחוז מאמץ עד כדי כך ?

יש לי חוסם פרסומות חינמי " תוספים " של ADGUARD בדפדפן של אופרה .

עדיף להתקין ADBLOCK PRO ? הוא עדיף ?

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

זה עדיף על ADGUARD ?

פורסם

הכי טוב ublock origin

פורסם
  • מחבר

לא כל החוסמי פרסומות זה אותו דבר ? מה ההבדל בין אחד לשני ? מה ההבדל למשל בין מה שנתת לבין ADGUARD ? 

פורסם

בעיקר כמה הרשימות שלו מעודכנות וכמה הוא מכביד על הcpu

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים