פורסם 2016 במרץ 229 שנים יש לי מעבד די מוזר כל פתיחה של דף אינטרנט בשניה הראשונה או 2 שניות ראשונות הוא קופץ ל 100 אחוז ויורד חזרה למטה וזה יוצר סוג של " קפיאה " מעצבנת כזאת האינטרנט קצת נתקע לשניה 2 ואז האינטרנט זורם , למה הוא מתאמץ כל כך בפתיחה של דף ? לחבר שלי יש מעבד יותר חזק משלי I7 3770 ובפתיחה של דף האינטרנט המעבד קופץ גג ל 30-40 אחוז ואצלי ב G2030 כל פתיחה של דף 100 אחוז YNET ספורט 5 וכאלה משגע אותי , הפלאשים / תמונות כל כך מקשות עליו ? זה לא משחק סה"כ דף אינטרנט . חשבתי להיכנס ל MSCONFIG ללשונית מתקדם ולסמן 2 ליבות ב V אולי ככה אני ארגיש הבדל אבל אני בספק , אפילו הורדתי את ה C1E EIST וכו' כדי שהתדר ישאר גבוה 3GHZ וזה לא עזר . בדקתי את הטמפרטורה של המעבד היא תקינה לגמרי / גם הטמפרטורה של הכונן הקשיח / כרטיס מסך . אין משהו שיכול להצביע שבגללו המעבד ככה מתאמץ הוא מרגיש חלש כמו סלרון / סמפרון של פעם הוא אמור להיות מקביל ל E8600 / Q8200 והוא מרגיש חלש רצח כל דבר מקפיץ את המעבד ל 100 טיפה מאמץ זה אומנם לשניה שתיים שלוש ואז רגוע אבל זה מעצבן . יכול להיות שהמעבד דפוק ? נערך 2016 במרץ 229 שנים על-ידי iveco
פורסם 2016 במרץ 239 שנים המעבד שלך לא מהחזקים , אבל לא כל כך חלש בשביל גלישה באינטרנט ,אמור להיות מספיק . רק תתקין חוסם פרסומות adblock plus , כי הפרסומות באינטרנט די כבדות בשביל מעבד כזה .
פורסם 2016 במרץ 239 שנים מחבר אני משחק ב WOT המעבד לפעמים על 60 - 100 אחוז מאמץ עד כדי כך ? יש לי חוסם פרסומות חינמי " תוספים " של ADGUARD בדפדפן של אופרה . עדיף להתקין ADBLOCK PRO ? הוא עדיף ? נערך 2016 במרץ 239 שנים על-ידי iveco
פורסם 2016 במרץ 239 שנים מחבר לא כל החוסמי פרסומות זה אותו דבר ? מה ההבדל בין אחד לשני ? מה ההבדל למשל בין מה שנתת לבין ADGUARD ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.