עבור לתוכן

Looking for a motherboard

Featured Replies

פורסם

What's important is : dual lan, easy oc, bios update without floppy, 4usb onboard(without additional cables) and a price aournd 500nis.

What's not : SATA.

Thanks

פורסם

abit nf-7 sl לוח מצויין עונה על כל הדרישות ומעבר לזה .. מצויין לאובר קלוק ויציב אך בלי דואל לאן ... רק כרטיס רשת אחד און בורד

אם אתה ממש רוצה 2 כרטיסים און בורד אז איפוקס 8rda3+ מגיע ככה רק אין לו את הסאונד סטורם המצויין שיש לאביט.

לשיקולך

תתחדש :-*

פורסם

עד כמה שידוע לי לאפוקס יש SOUNDSTORM...

פורסם
  • מחבר

Well I got a 2.1 speaker system so I don't think it will matter that much, besides I got an audigy which I can use just in case.

The only thing that puts me back is the 60nis difference...

P.S. I'm going to buy a barton 2500 and thermalright alx800; can I use the alx800 without a fan ? is worth putting a little more money for a 2600 or 2700 or even 2800 ?

Thanks

פורסם

אם לי היה אוודיג'י הייתי הולך על האיפוקס , לוח מצויין לאוברקלוק ושווה להשקיע עליו קצת יותר.

אם אתה קונה מעבד מובייל אז תשאר עם המעבד שלך ואם זה לא מובייל אז כן כדאי לקנות 2600 או יותר כי המכפלה יותר גבוהה.

אתה לא יכול להשתמש בALX800 בלי מאוורר. ובכלל אתה לא יכול בלי משחה טרמית...

עד כמה שידוע לי לאפוקס יש SOUNDSTORM...

בגירסא האחרונה (בארץ) שהיתה בביקורת באתר עם צ'יפסט NFORCE 2 400 ULTRA אין סאונדסטורם , יותר מזה , הכרטיס קול ממש גרוע.

פורסם
  • מחבר

Well I think I'll go with the Epox.

You say that there's a big difference between a 2500 and a 2600 ?

the price difference is less then 100nis so I'd better go with 2600?

I'm not buying mobile, but should I get a 2500 mobile rather then a 2600 normal ?

פורסם

סליחה שכחתי לשאול אותך משהו , אתה מתכוון לעשות אוברקלוק?

כי אם לא תשאר עם האביט ותשאר עם 2600 רגיל (או 2500 אם בא לך פשוט אני הייתי לוקח 2600).

פורסם
  • מחבר

Yes, I intend to OC. I got 2x256 samsung, at DDR266 or DDR333, not sure,

how much difference is there between 266 333 and 400 ?

and if I do have 266 how much will I be able to OC with a 2500 and a 2600 considering the multiplier lock?

Thanks

פורסם

בקיצור ולעניין -

אם אתה עושה אוברקלוק ויש לך אוודיג'י לך על זכרונות 400 מגה הרץ יחד עם הלוח של איפוקס ומעבד 2500 מובייל.

אם יש לך עדיין שאלות על אוברקלוק שאל חופשי, אם אתה שואל איזה מפרט כדאי לך להרכיב גש לפורום מפרטים תוכל לקבל שם יותר עזרה.

פורסם
  • מחבר

I see, thank you very much.

If I also need to change the memory and buy 2x256 DDR400 I'll wait one more month before I buy.

Just which memory should I get; what company ?

something not over priced...

פורסם

טוב אז קודם כל מבחינתי האיפוקס יותר חזק לאובר קלוק מהאביט ובכלל הוא לוח יותר חזק , הלוחות של אביט עדינים ונוטים להתחמם.

יחד עם זאת הלוח של איפוקס מאוד בררני בקשר לזכרונות שלו אז צטרך איזהשהיא חברה טובה לזכרונות , והאמת שזה בגלל הצ'יפסט שלו...

תראה אם אתה מחפש איזהשהוא שילוש קדוש ( שזה אומר שאתה מחפש מעבד+לוח אם + זיכרונות) אולי תתן תקציב , ואני ישתדל להמליץ לך על החלקים הכי טובים .

אם אתה מנסה לבנות מפרט שלם אז כמו שאמרתי עדיף שתיגש לפורום מפרטים.

מקווה שעזרתי...

פורסם
  • מחבר

Well around 1600.

פורסם

for OCing I would maybe consider the DFI lanparty. they're great at OCing, and can give high memory voltage if you maybe get CH-5 ram.

פורסם

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 558.66 ] 1

Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 590.98 ] 1

Subtotal : ¤ 1661.65

Discount : ¤ -0

Delivery Mode : NO DELIVERY Delivery : ¤ 0.00

Total Price ¤ 1661.65

במזומן יש יותר הנחה ככה שזה יוצה 1600 שקל

אחלה של מפרט מכיוון שאין את'לון M זול כמו בחול לא לקחתי אבל אם יש לך עוד 200 שקל בשביל 2400 M זה יהיה חיית אוברקלוק...

רצוי אבל זכרונות יותר חזקים מסמסונג בשביל אובר רצחני

:-*

פורסם

וגם קירור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים