עבור לתוכן

מסכי גיימינג ACER PREDATOR במחירים הכי זולים בארץ!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

מסכי PREDATOR מבית ACER הגיעו לארץ וכרגיל אנחנו משווקים אותם במחיר הכי זול בארץ!!!

בנוסף לכל חבר פורום תינתן הנחה נוספת בעת הקנייה.

כפוף להוכחת חברות בפורום.

לינק לאתר: http://startpc.co.il/build/

פורסם

מצטער, אני הראשון שאגיד לכל אחד פה שאין מחיר לעיניים ושמסך קונים רק איכותי, אבל במחירים כאלה אני מרכיב מחשב גיימינג + מסך טוב. כמובן לא בכזה גודל, אבל עדיין לדעתי המחירים מוגזמים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Zeev86

מצטער, אני הראשון שאגיד לכל אחד פה שאין מחיר לעיניים ושמסך קונים רק איכותי, אבל במחירים כאלה אני מרכיב מחשב גיימינג + מסך טוב. כמובן לא בכזה גודל, אבל עדיין לדעתי המחירים מוגזמים.

אכן מסכים אלה לא זולים, אך ישנם גיימרים אשר קונים מחשב ב10K ומעלה המבקשים מסכים איכותיים של 144HZ ובמיוחד של AOC, לכן החלטנו לייבא ולתת מחירים הכי זולים בארץ עבורם - בגלל בקשות רבות שקיבלנו.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מחיר לא רע על הפרדטור 34" אבל כבר יש חנות אחרת, לא פחות טובה, שמציעה אותו בכמה מאות שקלים פחות. מה לגבי האוס רוג 34? הוא מקביל לפרדטור 34", אין ממש הבדל ביניהם. יש כוונה להביא אותו במחיר הוגן ולהוריד את המגזימים מהאולימפוס?

פורסם
  • מחבר

1. אפשר לינק לחנות? זה ממש מעניין כי קיבלנו מחיר ממש זול עליו.

2. לגבי ה ASUS: כרגע אין אצל היבואנים שלנו. יש את הדגמים 27-29 אבל עדיין לא ה-34.

1. אפשר לינק לחנות? זה ממש מעניין כי קיבלנו מחיר ממש זול עליו.

2. לגבי ה ASUS: כרגע אין אצל היבואנים שלנו. יש את הדגמים 27-29 אבל עדיין לא ה-34.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

פאדיחה, הדגם שאתם מוכרים וגם של החנות השנייה שמצאתי זה לא הדגם שכולל G-SYNC.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של dadadada

בלי g-sync לשלם מחיר כזה על מסך קצת מאבד מהפוענטה.

לגמרי.. עם G-SYNC זה סבבה לגמרי לשלם מחיר כזה על מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים