עבור לתוכן

באיזה חנות לקנות Galaxy S6?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות Galaxy S6. אני רוצה חנות שלא תיגע במכשיר בכלל - בלי רומים יצירתיים ועברית צרובה וכל מיני חרטוטים כאלה. אני גם מעדיף חנות שלא תבטל לי אחריות על רוט אבל זה פחות קריטי.

אני לא רוצה לשלם 400-500 ש"ח בשביל אחריות יצרן (זה פחות או יותר ההפרש כרגע), השאלה אם יש חנויות שנותנות אחריות 'פרטית' מספיק טובה. שמעתי דברים טובים וגם רעים על vmobile, gomobile ושות'.

מה הנסיון של אנשים פה איתם? יש משהו מומלץ?

* אגב בקיי אס פי מופיע אחריות של 'סקיילקס' ובאייבורי 'סמסונג ישראל' ובשניהם כתוב שזה היבואן הרשמי - מי צודק? זה אותו יבואן?

פורסם

סקיילקס זה סאני (יותר נכון הפוך..), הם היבואנים, זה "סמסונג ישראל".

פורסם
  • מחבר

סבבה אז זה הרשמי, מה לגבי חנויות אחרות? יש המלצות? 

פורסם

כל עוד זה יבואן רשמי אז הם לא יתעסקו לך עם הקופסה וזה לא משנה מאיפה תקנה, תקנה איפה שהכי זול ונוח לך (מלאי מרחק וכו) 

פורסם
  • מחבר

ואם בכל זאת לחסוך את ה-400-500 ש"ח, יש חנויות שמוכרות לא-רשמי ועדיין לא מתעסקות? ועם אחריות ששווה משהו?

פורסם

אני בזמנו קניתי NOTE 3 בגו מובייל, יכול להמליץ עליהם

המכשיר היה בקופסא סגורה, רום בריטי מקורי ומטען מקורי

יכול להיות שהם פתחו רק כדי לבטל את הנעילה האזורית, אבל זה אפילו לא הורגש. המכשיר היה נראה חדש לגמרי ובטח שלא התעסקו עם הרום, קיבלתי ישר OTA והמשכתי לקבל גם בהמשך.

פורסם

לא הבנתי, יש חנויות זולות יותר מ-ksp ?

לגבי האחריות, שום אחריות לא שווה כלום בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

KSP הכי זולה ל-S6 של יבואן רשמי.

אבל אם אני מוכן לוותר על יבואן רשמי יש הרבה חנויות יותר זולות. על זה אני שואל.

פורסם

אני פחות מתחבר לקונספט של חנויות נוכלות שבשיטתיות מוציאות אביזרים מהקופסה המקורית בשביל למכור אותם בנפרד (או לפחות ככה זה היה בעבר, וגם אם הן כבר הפסיקו עדיין מדובר באותם אנשים ואני לא הייתי רוצה לתת להם את הכסף שלי), מה גם שב-99% מהמקרים מדובר במכשירים שלא מיועדים בכלל לשוק הזה, מגיעים עם רומים מוזרים, וללא מטען מקורי.

פורסם
  • מחבר

גם אני לא בעד כל זה, אבל אולי יש חנות חצי הגונה איפשהו. בכל זאת כמעט 30% הפרש במחיר...

פורסם

איפה בכלל אתה רואה 30% הפרש במחיר? הכי זול בזאפ זה 4200 וזה יבואן רישמי..

פורסם
  • מחבר

מה זה4200? אני מדבר על S6, עולה קצת יותר מ-2100 הכי זול בזאפ - כל מיני חנויות, בכולן האחריות היא של החנות עצמה. כמובן לא מצוין מי היבואן. מה אני מפספס?

אני רואה שיש חנויות כמו אייבורי שמוכרות עם אחריות יבואן ובלי - ומציינות שזה מוצר זהה. זה אומר שאני לכאורה מקבל את המוצר המקורי ב-2500 ש"ח אבל האחריות היא לא של היבואן? מה ההגיון? נשמע כמו חרטוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים