עבור לתוכן

סמראטפון עד 2100 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חבר שמהגר מאייפון (4S) מקצה לעצמו 2100 ש"ח לקניית מכשיר חדש.

מה הטלפון הטוב ביותר שהוא יכול להשיג?

דגשים: מקום אחסון, סוללה, מצלמה. וכמובן שהחומרה תהיה הולמת. (מהיר, חלק, תומך 4G, מסך איכותי)

בעיקרון הוא כמעט קנה LG G4 אבל אמרתי לו לחכות כי לדעתי יש מכשירים עדיפים עליו במחירים האלו, מה אתם ממליצים?

פורסם

במכשירי LG g4 יש הרבה תקלות חומרה חמורות. לפני כחודש הייתי בדיוק באותה הדילמה עם אותו התקציב לאחר שהנקסוס 5 שלי נפח את נשמתו בדיוק חודש לאחר תום האחריות (גם מכשיר של LG...). שקלתי לקנות את ה G4 ועל מנת לא ליפול שוב התייעצתי עם מספר מעבדות בלתי תלויות (עד כמה שיש דבר כזה...). שתיים מתוך 3 המעבדות שדיברתי איתן אמרו לי בפירוש לא להתקרב ל G4 ולהימנע מ LG מאחר ולאחרונה הם חווים מכת החזרות של המכשירים האלה עם תקלות ב board ובזיכרונות. אגב, חיפוש קצר באינטרנט העלה הודאה של LG לגבי תקלות במכשיר. בסוף רכשתי בתקציב הזה HTC one E9 plus. מכשיר מצויין (בינתיים). זמן סוללה עצום. 2 חסרונות עיקריים: מצלמת עם מייצב לא משהו ויבואן מקביל בעייתי שידוע בהתחמקויות במתן אחריות. המצלמה לא חשובה לי ואני משוכנע שאף יבואן מקביל לא נותן אחריות כמו שצריך כך שזה לא היה שיקול. גם ככה המכשירים מתים יום אחרי האחריות ברוב המקרים.

שיהיה בהצלחה ותתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים