עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך CRT 17' עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ביאסתה אותי אני צריך לקבל את המסך lg f700p השבוע

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמו שSTINGER אמר, אין שום צורך היום בכלל בכרטיס כמו R9800 PRO, זה יותר כרטיס פוזה... כמשחקים כמו HL2 יגיעו אז נדבר, אבל תשמע כל אחד והצרכים שלו ולאנשים עם מחשב חלש בהחלט יש צורך בכרטיסים חזקים.

כרגע בניגוד למה שכתוב במפרט המעבד עובד על 3.25GHZ, הRAM על 430 DUAL, הכרטיס מסך גם בOC והוא כרטיס שעובד OC בצורה יפה מאוד, הוא כרגע על 305/305 מ275 ללא קירור נוסף מהרגיל, המערכת שלי כרגע היא חזקה ביותר ואולי הכרטיס לא משהו אבל בשילוב עם כוח העיבוד והRAM החזקים מאוד אני מגיע לביצועים דיי מרשימים במשחקים כאשר כל HL MOD עובד על לא פחות ממאה FPS, CoD, WOLF ET, H&D2 ועוד עובדים חלק ביותר על הגדרות הכי גבוהות (בלי פילטרים אבל חפיף, לא כולם מריצים AA וAF) ברזולוציה של 1024x768 ואני בכל מקרה לא משחק או עובד על יותר מזה.

ככה שאתם לא צריכים לדאוג לי לחומרה, ואם אני אצטרך כרטיס מסך אני יכול להרשות לעצמי לקנות אחד.

בכל מקרה אני לא יודע איך הגעתם לכרטיסי מסך אבל אני לא העליתי את הנושא... לא כל מי שקונה רכיב חומרה אחד צריך יש להסתכל על אחרים יותר משתלמים, אני יודע שיש המון אנשים (טוב ילדים בעיקר) שהיו מתים עכשיו לאיזה כרטיס חדש ורואים ביותר מאלף שקל על מסך פשוט בזבוז כסף אז חבל... אתם לא רוצים אל תעזרו אבל אל תתקעו לי דברים שלא בקשתי, תודה.

BUG 2000, תודה :-) אני גם חשבתי ככה.

הייתי שמח אם מישהו שראה את או השווה בין המסכים פה יכל לתת חוות דעת... וBUG2000 גם הייתי שמח לשמוע ממך על המסך, איכות תמונה ועוד...

תודה ;)

פורסם

לא לקנות מפנדה חנות של שקרנים.

פורסם

אל תגיד לא לקנות מפנדה כי זאת דעתך הפרטית..

אני למשל יכול להגיד לך שהם נתנו לי שרות מצוין חוץ מזה שהם דפקו אותי עם ההזמנה ואיחרו בשבוע.

הם נתנו לי פיצוי יפה מאוד.

ואני שונא שונא את פיסיH! אז? אם הוא ירצה הוא יקנה מפנדה

פורסם
  • מחבר

מה הקשר עכשיו לפנדה? איך הגעתם לפנדה ? WTF?! ???

בכל אופן אני לא קונה משם יותר אבל מה... איך זה קשור לנושא ולמה העלתם את זה?

פורסם

עזוב אותם ילדים נדחפים עם השטויות שלהם

הבנו שהיה סכסוך בין מנהלי האתר לפנדה והם לא חנות שאנשים ממליצים על השירות שלה במיוחד והם עשו פאשלות פה ושם

אבל לדחוף את זה לכל תארד זה ממש מוגזם ולא לעניין

ובקשר לבן אדם שהזמין LG F700P תיהיה בטוח שעשית קניה מצויינת זה מסך מדהים ואתה לא תתחרט

פורסם

אם אתה קורא הרבה מאוד מסמכים וטקסט אז המסך IIYAMA יכול בהתחלה דיי לעצבן כי בקצוות הוא מראה פחות חד מאשר באמצע ותאמת זה מאוד העיק עליי וממש התאכזבתי מהקניה, אבל עם הזמן לא יודע או שהתרגלתי או שהמסך אחרי מספר שעות של עבודה התחיל להראות טוב יותר או לא יודע מה, אבל האפקט הזה עכשיו לא כל כך בולט לעיין.

בקשר למשחקים ולצפייה בטלויזיה אני ממש נהנה ממנו הוא מראה חד ומדויק כשאני בא לחברים שלי אני פשוט לא יכול להסתכל על המסכים שלהם ישר כואב לי בעיניים :\ .

השוותי את המסך הזה עם ה MAG DF2 (או FD2 :\ לא זוכר) שעולה משו כמו 1200 -1300 ומסכים של LG (כמה שהם גרועים) ומסכים של SAMSUNG ולדעתי הוא מראה טוב יותר וחד יותר .

עכשיו אני על רזולוציה של 1280 על 1024 בRR של 90 MHZ ! :-* לדעתי מסך בובה אני ממש אוהב אותו עכשיו .

הכי חשוב זה שתלך בעצמך לחנויות ותראה את המסכים לבד (כמו שעשיתי) ואז תבחר כי זה מאוד חשוב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה ;-)

אני כנראה באמת אקנה אותו כי ת'אמת חשבתי מאז ומתמיד לקנות את המסך הזה יותר מכל אחד אחר, קצת מדאיג אותי מה שאמרת לגבי החדות אבל אני אלך בכל זאת לראות אותו במו עייני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים