עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך CRT 17' עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הייתי ממליץ על ה-VIEWSONIC P75F+ ועל ה-SAMSUNG 757NF ב-1,400-1,500 ש"ח.

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסמסונג 959nf נכנס בדיוק לתקציב שלך , מסך נפלא , למרות שביקשת 17 , אם נכנס 19 מעולה לתקציב שלך , קח אותו .

1024*1280 ב100HZ .

או שתקח את הדגם של ה17 של סמסונג .

פורסם

קנה LG FLATRON 700P

פורסם
  • מחבר

LG אני פשוט לא קונה, הם בסדר לעומת חברות אחרות מצוינות...

itayze תודה אבל לא מתאים לי פה 19, אני יושב קרוב למסך, זה לא נוח לי ואני גם לא אוהב את הגודל הזה למחשבים, אני מעדיף מכל בחינה מסך 17 גם אם היה לי תקציב לקנות 21", ובגלל שאני מעדיף 17 ואני גם חולה של מסכים אני רוצה איכות מקסימלית, מה שמסך 19" לא יתן לי בתקציב כזה אבל בכל מקרה אני לא קונה 19.

טוב אני דיי סגור שזה יהיה או סמסונג או IIYAMA אם אני מוצא, ד"א מה קרה למסכי ה17 של סוני ? למה אי אפשר למצוא אף מסך שלהם ?

הם לא אמורים להיות הכי טובים ?

פורסם

המסך הכי טוב שתמצא בישראל לתקציב שלך הוא הViewSonic P75F+... בדוק! יותר טוב מהIIYAMA ומהסמסונג(אולי ה757 מסך שכמעט משתווה לו)

אין יותר טוב ממנו...

איכות התמונה שלו היא אחת מיני רבות. אני ממליץ לך מאוד ללכת לחנות , לראות אותו , ואז רק , להגיע למסקנות(או שאתה יכול פשוט לראות ביקורות , אבל זה לא יעזור ממש)

פורסם
  • מחבר

אני אתן לו גם צ'אנס.

אוקיי מצאתי מסך סוני בZIGZAG תגידו לי מה אתם חושבים עליו ויש לי פה רשימה דיי סופית שאני סגור עליה:

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=66

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=1438

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=1280

http://www.iiyama.nl/1024x768/php/showmonitor-crt.php?monitorid=19

כלום יפים, כולם טובים... אבל רק אחד... סתם :P

קיצר אני אשמח לדעת מה אתם חושבים והאם סוני סתם גונבים כסף על המותג או שהוא באמת שווה את הכסף ?

תודה.

פורסם

תגיד ראיתה בכלל מסכים של lg ?

פורסם
  • מחבר

כן והם בפירוש לא HIGH END, מצטער.

פורסם

מורטר , אל תעשה שטויות וסתם תבזבז כסף רק כדי שתוכל להגיד ש"יש לי את המסך הטוב בעולם" , קח את הViewSonic ותהיה הכי מרוצה , גם מבחינת מחיר וגם מבחינת איכות\אורך חיים...

ואת שאר הכסף תחסוף לשידרוג שילוש בעתיד...

פורסם

תעשה מה שאתה רוצה מה יהיה בסוף יהיה לך אומנם את המסך הכי טוב בעולם אבל תיהיה בעיינים מה שתראה בו חרא כי הכרטיס מסך דופק הכול !!!

ב950 אתה יכול לקנות 9600 xt

פורסם

לי יש את 757NF שהוא מסך נהדר אבל כבר בן כמה שנים, אולי כדאי שתחפש משהו חדש יותר

לגבי הסוני שמעתי שהפסיקו לייצר אותם אז אולי מדובר בעודפים שכדאי לברוח מהם

פורסם

תעשה מה שאתה רוצה מה יהיה בסוף יהיה לך אומנם את המסך הכי טוב בעולם אבל תדע מה שתראה בו חרא כי הכרטיס מסך דופק הכול !!!

ב950 אתה יכול לקנות 9600 xt קניתי אחד כזה האיכות תמונה השתפרה פלאים

פורסם

סליחה , אבל תרשה לי לחלוק על דעתך... איכות תמונה? הבדל? בין 9000PRO ל9600XT? , החלפתי את הFX5200 שלי לאחר הרבה ניסיונות להצילו(אוברקלוק , אחר כך דאון קלוק , ואז הכרטיס מת... , עכשיו הוא עובד עם דאו ןקלוק רצחני אצל אח שלי , לפחות יותר טוב מגיפורס 2...)

החלטתי שאני מחליף כרטיס , מצאתי לי 9600פרו משומש ב450שקל כולל VIVO וכולל מאורר לדים , כרטיס מבית גיגהבייט(חברה סבירה+..)

ואני יגיד לך ככה , חוץ מאולי דברים שלא ממש משנים(נגיד בNFSU , אולי טיפה יותר ההשתקפות יותר טובה) , האיכות תמונה בוינדוס ובמשחקים היא אותו דבר!!! , לא הרגשתי הבדל בגרוש בין הFX לבין ה9600פרו , רק הבדל(דיי גדול) , בFPS... אבל לא באיכות תמונה.

ולדעתי , הוא יכול להחזיק עוד שנה ככה עם הכרטיס הנוכחי שלו , זה כרטיס סביר וכל משחק היום עולה עליו בצורה נחמדה ביותר על הגדרות בינוניות+

למשל , הFX שלי , בשילוב עם המחשב של אח שלי , מריץ פאר קריי על הגדרות בינוניות פלוס על רזולוציה 1024X768 , עם אוברקלוק לליבה ודאון קלוק קטן לזיכרונות(בפאר קריי אין ארטיפקטים כמו בשאר המקומות)

אז אצלו זה בכלל חלק..

פורסם

9600 xt יותר טוב מהפרו ואני עברתי מgeforve 4 mx כחה שזה שיפור גדול האיכות תמונה

פורסם

כולם יודעים שה IIYAMA (עיין במפרט) הוא הכי טוב במסכי ה 17 CRT בגלל זה גם קניתי 2 כאלה 8) (לי ולאח שלי) . אם אני לא טועה עכשיו הוא עולה 1600 משו כזה? קניתי אותו לפני שנה כמעט ב 1500 חחחח המחיר שלו לא משתנה :D .

LG אל תתקרב לא סובל אותם פשוט חרא של מסכים.

עוד יצרניות שכדי לבדוק : VIEWSONIC, CTX , EIZO ו... זהו נראה לי ... גם סוני טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים