עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך CRT 17' עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כרגע אני עם MAG786FD שבחודש האחרון מראה סימני התפגרות וגם ככה הרבה זמן יש לו בעיה עם CONTRAST ב OPENGL כשהוא הופך גוונים קהים לשחור מוחלט וקחו למשל את הטירה ב 3DMARK 2001SE TEST 2, אני בכלל אבל בכלל לא רואה אותה (בקטע הראשון כמובן, אחרי זה רואים) - זה סתם כדי להמחיש לכם את המצב.

קיצר, LCD זה נחמד ויפה אבל אני עובד המון המון עם גרפיקה והעיסוק הזה הולך וגדל ואני חולם תמיד על איזה LCD מושלם אבל אני לא יכול לסבול את העיוותים בצבע כמשנים את זווית הראייה או כשמישהו לצידי מתבונן במסך, וגם יש לי פה מקום רגיל מסודר ל CRT ככה שכל מה שאני צריך זה מסך שיחליף לי את המסך הזה, אני עובד קרוב למחשב וגם אני לא מעוניין במסך גדול אז כל מה שאני רוצה זה מסך CRT איכותי מאוד לא פחות ולא יותר מ17 INCH.

מקצת מחקרים שעשיתי אני יודע שהIIYAMA HM704UCT הוא ממש ממש תותח, גם הבוהק שלו מצוין וה REFRESH RATE הוא מאחד הגבוהים ביותר שיש אבל אין לי מושג איפה להשיג אותו בארץ וגם שמעתי שכבר אין אותו באחד מהת'ראדים פה...

מה שאני מבקש ממכם זה אם מישהו יכול להמליץ לי על מסך CRT 17 עד 2000 ש"ח באיכות הכי גבוהה שיש, ואם אני אכן צודק וה IIYAMA הוא באמת בין הטובים (וגם במחיר טוב כי אני זוכר שלפני שנה הוא היה בערך על 1500) אז אני ממש אשמח אם מישהו יודע או יכול למצוא מקום אמין לקנות אותו ואם לא או שיש מסכים יותר מוצלחים אז זה גם סבבה ובאמת בכל מחיר עד 2000, יש שני דברים שאני מוכן להשקיע בהם במחשב עד הסוף (כמעט :P) וזה סאונד ותצוגה.

תודה רבה רבה רבה מראש !

8)

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ב2000 שקל לך על 959nf של סמסונג שמעתי שהוא טוב

או שלך על הLG FLATRON 700P

ב1000 שקל ותקנה כרטיס מסך אחר בשביל לשפר את האיכות תמונה אני קניתי אותו ויום שלישי הוא צריך להגיע

פורסם
  • מחבר

לא בקשתי כרטיס מסך, אני לא צריך ולא רוצה כזה, אני פשוט רוצה את המסך הכי טוב שיש עד 2000 שקל...

LG?!

פורסם

כתבתה כניראה לינק מהדוביםף אי אפשר לכתוב לינקים שלהם.

תן פשוט את הדגם.

פורסם

llyma 454 אבל עולה 2500 חורג קצת הרבה יש גם את הLF FLATRON 900P שהוא מעולה שמעתי ואני מקבל את הlg f700p אז אני יגיד לך אם שווה לך לקנות אותו

פורסם

מה לא מובן, הוא רוצה 17"

פורסם

תבלבלתי כנראה בגלל התקציב חחחח http://www.pch.co.il/docs/pd-1055607096.htm

LG GLATRON 700P אני גם הזמנתי אם אתה רוצה תחכה עד יום שלישי שאני יקבל את שלי ואז צור קשר איתי בicq 272989732

פורסם

מורטר , אני במקומך הייתי מנסה לסדר את המסך הנוחכי שלך ולחסוך כמה גרושים , מכיוון שהוא עדיין נחשב מסך איכותי פלוס...(שפורפרת טריניטרון) ותמיכה בקצבי ריענון גבוהים(1024X768@100HZ)

תלך לאיזה חנות מחשבים , הם יכולים לסדר לך את הContrast(בזה אני בטוח , יש כזה נגד משתנה בתוך המסך שמאפשר לשנות את הContrast\brightness , ותגיד להם את שאר הבעיות שיש לו , אם הבעיות הנלוות אינן ניתנות לתיקון , אז , ורק אז , תחשוב על קנית מסך חדש...

פורסם

בתוך אחד שיש לו את הLG F700P(וגם את הF900P 8)) אני יכול להעיד שזה מסך מצויין למשחקים ולאינטרנט.

הטקסט חד, אין את הקווים האופקיים(כל שליש מסך) כמו במסכי הטריטון למיניהם אין בעיות צבעים(כמו שבמאג 786FD שבמשחקים מסויימים התצוגה כהה מדי) ויש לו גם USB1.1 מאחורה, פיצ'ר נחמד ונוח לחיבור מקלדת/עכבר/מצלמת WEB וכו'

לדעתי כדאי לך לערוך ולהדגיש בהודעה הראשונה שאתה מחפש מסך 17 אינץ' ולא 19 כי בדרך כלל אנשים קונים בתקציב זה מסך 19 אינץ'

פורסם
  • מחבר

כתבתי את זה פעמיים, איך זה לא ברור ?

בכל מקרה אני מאמין שיש מסכים הרבה הרבה הרבה יותר איכותיים מה LGיים, SONY ? IIYAMA ? SAMSUNG ?

אני יודע שהתקציב נראה יותר מתאים ל19 אבל לא מעניין אותי הגודל כי 17 זה בדיוק מתאים לי וחשוב לי מאוד שהמסך יהיה באיכות מקסימלית.

אם יש למישהו דברים יותר טובים להציע אני אשמח...

פורסם

מהחברות שציינתה אין יותר איכותי כול שאר החברות זה זבל גולמי.

פורסם

אממ נראה לי אתה קצת מגזים כשאתה קורא ל- Samsung ו- IIyama זבל.. בלשון המעטה :-X

LG היא חברה טובה, אבל לא איזה High End כשזה נוגע למסכים לפחות.

פורסם

מהחברות שציינתה אין יותר איכותי כול שאר החברות זה זבל גולמי.

אתה לא יודע לקרוא כתבתי שהחברות האלו הכי טובות ואיכותיות וכול השאר זה סתם זבל

פורסם
  • מחבר

אממ נראה לי אתה קצת מגזים כשאתה קורא ל- Samsung ו- IIyama זבל.. בלשון המעטה :-X

LG היא חברה טובה, אבל לא איזה High End כשזה נוגע למסכים לפחות.

כן... באמת קצת לא הבנת אותו אבל בכל מקרה High End זה באמת מה שאני מחפש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים