פורסם 2016 במרץ 79 שנים היי האם הייתם סורקים ומגבים בגוגל דרייב / תמונות? מדובר בעיקר במסמכים כמו דוחות של מניות, חשבוניות וכאלה. לא מסמכים רפואיים וכו. מה דעתכם? או איך אתם מתמודדים עם זה? בעיקרון, פניתי לרוב החברות שאני קשור אליהן וביקשתי לשלוח מיילים אם ניתן ולא דואר רגיל. מדובר בעיקר במסמכים ישנים. תודה
פורסם 2016 במרץ 89 שנים לגוגל פתרונות זמינים מהירים יעילים וחינמים לאחסון מסמכים. רק בתמונות שם בקלות אפשר להגיע לנפח מצטבר עצום זה לא מספיק.
פורסם 2016 במרץ 109 שנים מחבר למה צריך לשמור את זה? או יותר נכון איזה מסמכים אתה שומרים? חשבוניות שיש להם משמעות מבחינתי. אפילו קצת מסמכים רפואיים, לא בהכרח משהו רציני כמו טיפולי שיניים סתם לצורך מעקב.
פורסם 2016 במרץ 109 שנים ציטוט של Nemesis סורק הכל, יושב ב-NAS וב- Dropbox. סורק הכל, יושב ב-NAS וב- Dropbox. אפשר לדעת איזה כלים אתה משתמש? סורק/תוכנת סריקה/OCR? תודה
פורסם 2016 במרץ 109 שנים לא משתמש בשום כלי. המדפסת מחוברת אלחוטית לרשת, שם מסמך בפידר שלו, סורק ישירות לתוך תיקיית רשת. מדי פעם אני עובר על מה שיש שם ונותן שמות לקבצים. לא משתמש בשום כלי. המדפסת מחוברת אלחוטית לרשת, שם מסמך בפידר שלו, סורק ישירות לתוך תיקיית רשת. מדי פעם אני עובר על מה שיש שם ונותן שמות לקבצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.