פורסם 2016 במרץ 39 שנים שלום במחשב נייד יחסית ישן (6-7 שנים) מריץ מערכת הפעלה ווינדוס 7 HOME. כמות הזיכרון שהמחשב שואב היא מוגזמת לדעתי. בהדלקה הוא מתחיל סביר ואז עולה ל-1.2, 1.6 ואחרי כמה דקות אפילו עד 2.8 ג'יגה. בדקתי וירוסים עם AVG, מחקתי הרבה תוכנות, הורדתי תוכנות שרצות באיתחול, הרצתי ADAWARE, עשיתי עדכון למערכת הפעלה, עדכון לביוס (לא חושב שזה קשור אבל בכל זאת ניסיתי). כלום לא עזר. מצרף כמה תמונות, אולי תוכלו לעזור לכוון אותי מה עוד לבדוק. תודה ויום טוב.
פורסם 2016 במרץ 39 שנים מחבר תודה רבה על התגובה, מצורפת תמונה נוספת. כרגע הצריכה עומדת על 1.25 (אולי זה נורמלי?). לא יודע בדיוק מה גורם לזה לעלות או לרדת. בכל מקרה זאת התמונה מיד לאחר ריסטרט. נערך 2016 במרץ 39 שנים על-ידי sharklz תיקון תמונה
פורסם 2016 במרץ 39 שנים בדרך כלל זה קשור לזליגת זיכרון מעדכוני WIN, נסי להיכנס לשרות "windows update" ולעצור אותו לסגור זמני. אתחלי את המחשב ונסי לבדוק אם יש שיפור.
פורסם 2016 במרץ 39 שנים אין שום זליגה בעדכוני חלונות. מה שכן הם צורכים הרבה זכרון. וזה לא עוזר אם "עוצרים" אותם ! הם ימשיכו בעבודה עד שיסיימו גם אם סוגרים את החלון. תעלי צילום במצב שבו יש צריכת זכרון גבוהה כמן בתלונה המקורית שלך.
פורסם 2016 במרץ 39 שנים מחבר שלחתי קודם. כרגע זה עומד על 1.2 ג'יגה ככה שזה לא נראה יוצא דופן יותר מדי. אני אמתין עוד כמה שעות, אשאיר אותו דולק ואבדוק שוב.
פורסם 2016 במרץ 39 שנים מחבר ציטוט של Ivan מה ששלחת הוא חלקי ולכן לא שמיש כי לא הצגת את כל המשתמשים ! לא מדוייק איוון. אחרי שאמרת לי לשים תמונה של כל המשתמשים - שמתי תמונה. הנה שוב: נערך 2016 במרץ 39 שנים על-ידי sharklz
פורסם 2016 במרץ 39 שנים זה כנראה היה בזמן של עדכוני חלונות כמו שכבר הוסבר לך, והתבקשת לשלוח תמונה כאשר רוב הזכרון תפוס כמתואר בשאלה המקורית שלך.
פורסם 2016 במרץ 69 שנים מחבר IVAN, URI תודה רבה, אני רואה שהמחשב עובד מצוין, ייתכן ושבאמת נושא העדכונים גרם לו לצריכת זיכרון מוגזמת. כרגע הוא עומד על 1.1-1.4 ג'יגה וזה נשמע לי הרבה יותר הגיוני. שוב תודה רבה על עזרתכם ואדיבותכם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.