עבור לתוכן

עזרה בהוספת זכרון DDR

Featured Replies

פורסם

טוב, אני חייב לציין שניסיתי בכמה מקומות ולא ממש ענו לי..אני מצטער על הארוך..

יש לי זיכרון 256M מהירות 333MHZ של חברה כללית,לא כ"כ מוכרת שקוראים לה PMI (על הזכרונות עצמם, כלומר על הריבועים השחורים כתוב PQI, מוזר....)..

אתר: www.pmimemory.com

הCL של הזכרון הוא 2.5...

עכשיו אני חושב שלא מספיק לי 256 מה ואני רוצה להוסיף עוד 256 מגה של זיכרון...

אני יודע שהזכרון צריך להיות 333 ו2.5 CL..אבל כששאלתי במקום אחר ענו לי שלא רק הCL זה התזמונים ויש עוד תזמונים...לכן חייב שהזכרון שאני יקנה יהיה זהה לחלוטין למה שיש לי כרגע כי אני עובד בDual Channel DDR..הלוח הוא MSI 865PE Neo 2 S ..ואם הוא לא יהיה זהה לחלוטין יהיו לי בעיות..כלומר קריסות(מסך כחול)..

רציתי לקנות אחד של קורסאיר 2.5 CL שעולה היום 287 שקל בפנדס..אבל בגלל המערכת תזמונים אני לא יודע בכלל מה לקנות...וכרגע אני תקוע לגמרי!

אם באמת אני חייב אותו זכרון,האם יש חנות באינטרנט (ישראל) שמוכרת זכרונות של PMI?

פשוט אני קניתי את המחשב מIVORY ופעם אחת הייתה לי בעיה בזכרון..הם החליפו לי אותו, אבל אני ראיתי שהם מביאים את הזכרונות להחלפה משקית זכרונות, ככה שאני מפחד שאם אני יפנה אליהם הם יביאו לי זכרון משומש...בקטע של הזכרונות אני ממש לא סומך עליהם..

תודה לכל העוזרים, בבקשה זה חשוב לי מאוד..אחרת אני חושש שאני לא אוכל לנצל את הDual DDR..

שתי תמונות משתי תוכנות על הזכרון, מקווה שזה יעזור לקבוע את התזמונים..

attachment.php?attachmentid=10497&stc=1.jpg

attachment.php?attachmentid=10522&stc=1.jpg

בבקשה, אני ממש לא יודע מה לעשות..

פורסם

דבר ראשון, אני לא חושב שחייבים בדיוק אותו זיכרון עם אותם תיזמונים. נכון שאתה משיג ביצועים אופטימליים עם מפרטים טכניים זהים, אבל אני לא חושב שתזמונים שונים יכולים להוביל לאי יציבות. אתה יכול להגיע לאי יציבות אם לוח האם שלך לא מסתדר עם הדגם ו\או החברה של הזכרון שאתה שם לו, אבל אם אין בעיות תאימות עם לוח האם אז תוסיף בראש נקי בלוקים מחברה אחרת, בנפח אחר, רק לא במהירות אחרת, כי שני הבלוקים יפעלו במהירות הנמוכה ביותר.

ככה אני חושב בכל אופן... תחכה לעוד תגובות יש פה אנשים שיודעים הרבה יותר ממני

פורסם

באופן כללי אין צורך שיהיו זהים, שני הזיכרונות יפעלו לפי האיטי יותר ולא מהר יותר מהיכולת של הצ'יפסט (משמע לפי המהירות הנמוכה ביותר שנתמכת ע"י כל הרכיבים).

יש בעיות לא צפויות לפעמים, אבל לא חייבים לחפש בנרות זיכרון זהה אם הוא לא זמין.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתם אומרים, מספיק שאני יקח זיכרון DDR 333 עם 2.5CL ?

ויש לי עוד שאלה..זה נכון שהתזמונים של הזכרון שלי הם 2.5-3-3-7 ?

אם כן, עדיף לי לקחת זכרון עם תזמון זהה לגמרי (2.5-3-3-7)?

תודה רבה לכם...

פורסם

תיקח DDR400 מחברה נורמלית כמו סמסונג וזהו, זה לא מדע מדוייק העניין הזה.

הוא יפעל ב 333 מה"ז ובתיזמונים של הישן.

פורסם
  • מחבר

תיקח DDR400 מחברה נורמלית כמו סמסונג וזהו, זה לא מדע מדוייק העניין הזה.

הוא יפעל ב 333 מה"ז ובתיזמונים של הישן.

אחי למה לי לקחת DDR 400 ?

לא עדיף שאני יקח DDR 333, כמו שעכשיו?

פורסם

כי אם לא יהיו בעיות תאימות אז תהיה לך מערכת עם זיכרון אחד של 400 (המחיר כמעט זהה למחיר של ה-333) שיוכל לשמש אותך יותר גם בעתיד.

פורסם
  • מחבר

רגע...

אם אני לוקח DDR 400 הסיכויים שיהיה תאימות בין הזכרון הזה לזכרון שלי יותר גדולים?

כי לא ממש הבנתי את הקטע לקחת סתם DDR 400 בשביל העתיד..

תודה מראש..

פורסם

כשאומרים DDR400 הכוונה היא לזיכרון שיכול לפעול ב 400 מה"ז (אולי גם יותר, אבל אף אחד לא מבטיח).

אין לו שום העדפה לפעול ב 400 מה"ז על פני 333 מה"ז אז למה לא לקחת DDR400 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים