עבור לתוכן

איך מפעילים בקשת סיסמה בהפעלה ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה שהמחשב יבקש ממני סיסמה בכל פעם שאני מדליק אותו 

איך עושים את זה ?

פורסם

יש BIOS-ים שמאפשרים להגדיר שם סיסמא למערכת.

או שתצפין את ההארד דיסק שלך באמצעות תוכנה כמו truecrypt

פורסם

אתה מתכוון שהווינדוס יבקש סיסמא?

פורסם

@רקיע

אם אתה מתכוון לסיסמה ברמת הביוס, כלומר סיסמה שתידרש להקליד לפני שמערכת הפעלה כלשהי בכלל נטענת, אתה תצטרך למצוא את האפשרות הזו בהגדרות הביוס (צריך להגדיר סיסמה ואז להפעיל את האפשרות שמגדירה שהסיסמה תופעל על כל המערכת ולא רק בשלב הכניסה לביוס).

אם אתה מתכוון לסיסמה ברמת מערכת ההפעלה (אני מניח שאתה משתמש ב Windows בגירסה כלשהי) אתה צריך לגשת להגדרת חשבון המשתמש ולהגדיר שם סיסמה.

אני אישית גם מגדיר שיהיה צרוך בלחיצה על CTRL-ALT-DEL לפני הקשת הסיסמה (gpedit.msc -> Computer Configuration -> Windows Settings ->Security Settings -> Local Policies -> Security Options ובאפשרות Interactive logon: Do no require CTRL+ALT+DEL לבחור באפשרות Disabled) וכן שיהיה צורך בהזנת הסיסמה לאחר חזרה ממצב של שומר מסך (בהגדרות שומר המסך יש אפשרות להדיר את זה).

אני אגב לא חושב שהצפנת הדיסק הקשיח היא רעיון טוב לרוב המשתמשים - זה יכול לגרום לסיבוכים בעתיד.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של d3mo-killer

אתה מתכוון שהווינדוס יבקש סיסמא?

כן אני מתכוון שהווינדוס יבקש סיסמה 

מה הדרך לעשות את זה ?

פורסם

אם יש לך ווינדוס 7 תקרא את זה אם לא אז תדלג:

קודם כל תלך ללוח בקרה-->מערכת ואבטחה-->מערכת ותראה מה זה כותב בקבוצת עבודה,אם זה WORKGROUP אז תלך ללוח בקרה-->ואז האפשרות חשבונות משתמש ובטיחות(לא זוכר בדיוק איך זה נקרא)-->חשבונות משתמש(לא בדיוק זוכר גם את השם של זה ממש)-->ליצור סיסמה חדשה ואז תרשום את זה בתיבה שנפתחת.

אם יש לך ווינדוס 8.1/10 זה בערך אותו הדבר,תכנס להגדרות (לא לוח בקרה!)-->משתמשים ואמור להיות הודעה בסגנון אפשרויות כניסה/להגיד סיסמא.

אם משהו לא מובן רק תשאל ואתה גם מוזמן לשלוח תמונה עם כל בעיה שיש (במידה ויש כמובן :))

פורסם
ציטוט של smalul

אני אגב לא חושב שהצפנת הדיסק הקשיח היא רעיון טוב לרוב המשתמשים - זה יכול לגרום לסיבוכים בעתיד.

מקבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים