עבור לתוכן

איך רימו באקדמיה לצחוק? (דחוף בוא נגיד:)

Featured Replies

פורסם

טוב מי שרואה אקדמיה לצחוק אז בטח ראה שרימו לטובת מיכל (שכבר עפה שבוע שעבר) והוא שלח לה 2000 sms תוך פחות מיום עכשיו אני מת לדעת איך עושים את זה, במיוחד כי זה לא למספר רגיל לדוגמא 051-000111 זה למספר 4040.

מי שיודע אני ישמח לדעת איך עושים את זה, וגם מי שלא ראה ויודע איך לעשות את זה ויכול להסביר לי זה יהיה מעולה.

תודה מראש לכם !

פורסם

פחח , זה לא אמצעים ביתיים :\

אח חורג של מישהו שם , עובד בפלאפון . באמצעות הקשרים שלו בחברה הוא שלח 2000 הודעות דרך המחשב . :P

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה אח חורג שלה אבל השאלה איך הוא עשה את זה?

ואם אתה אומר דרך פלאפון (למרות שלא ראיתי פרק אחד שציינו שהוא עשה את זה דרך החברה פלאפון אלה רק אמרו שהוא עשה את זה), אז השאלה אם מישהו יודע איך לעשות את זה דרך אמצעים בייתים? (בטוח שמישהו פה יודע השאלה רק עם הוא יראה את זה ויגיב).

פורסם

כן אמרו שהוא עבד בפלאפון ._.

פורסם

עוד לא הבנתם שהכל אפשר לעשות באמצעים ביתיים? ;)

פורסם
  • מחבר

אם תוכל להסביר זה יהיה מעולה.

או כל מישהו אחר שיוכל להסביר זה יהיה מעולה !

תודה מראש אנשים תגיבו אם אתם יודעים.

פורסם

זה על ידי סרבר שנועד לשלוח SMSים

זה כמו הסרבר של PRIME95 ... הכל אוטומט ומתוכנת

שכל כך וכך שניות ישלח SMS עם תוכן אוניברסלי למספר כך וכך

פורסם

מה גורם לך לחשוב שאם תעשה הצפה לכוכב נולד לא יגלו את זה כמו שגילו באקדמיה?

פורסם

בעע

לא הבנתי מה הלך שם (לא ראיתי הכל)

מישהו יכול לספר?

פורסם

אז ככה, בהפקה קלטו שמיכל שניר מקבלת SMSים בכמויות מסחריות ^_^, קיצר אבי נוסבאום שמע שבצוות שם דברו על זה והוא לא שמע מזה (ספק מבוים ספק לא), אז הוא אמר לכל אחד לבדוק וכבר מההתחלה היה דגש על מיכל כי בעלה או אח שלה עובדים עם מחשבים תתתהתהתתה, בסוף זאת באמת הייתה היא שהוצפה בSMSים ולפי דעתי זה נגמר כשהיא התקשרה לאותו אדם ולא ידוע לי שזה אח שלה אבל לא משנה, וחלק מהקומיקאים דיי היו עצבניים על הקטע הזה זה למה היא עפה שבוע שעבר, לא רצו להצביע לה.

ומה שבדיוק היה שם זה שמישהו שכר שרת שמפציץ אותם בSMSים וEDA שלנו מעוניין לדעת איך מבצעים דבר כזה בדיוק :cistinebiggrinA:

פורסם
  • מחבר

דארק מיינד מה גורם לך לחשוב שאני רוצה להפציץ את כוכב נולד? (לא לכולם יש מוח אפל כמו שלך :P )

וחוץ מזה יש דרך שקצת קרובה לעשות את זה בלי לשכור שרת ? אפילו לא בכמויות שהוא עשה את זה מצידי שיהיה פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים