פורסם 2016 בפברואר 239 שנים יש לי WIN 10 משום מה כבר שבועיים המחשב מאתחל את עצמו בפתאומיות ועושה לעצמו איתחול בלי שום הודעה מוקדת , ברגע שהוא מאתחל את עצמו יש מסך שחור ואז הוא מאתחל את עצמו כרגיל ואחרי כ5-10 דקות או אפילו יותר בפתאומיות הוא מאתחל את עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה תעזרו לי
פורסם 2016 בפברואר 249 שנים מחבר איך אני בודק עדכון? יש לי את המעבד הזה Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz
פורסם 2016 בפברואר 259 שנים היי, יש לזה כמה סיבות: 1. זכרון RAM 2. אם זה מחשב נייח, אז גם ספק כח 3. מערכת אוורור 4. מערכת הפעלה 5. זכרון של כרטיס מסך צריך לבדוק הכול לפי הסדר. אנו יכולים לעזור לך במאבדה שלנו. בהצלכה פבל
פורסם 2016 בפברואר 259 שנים לפי הלוג השני הייתי חושד בספק הכח/לוח אם שלך. מה שצלמת זאת לא שגיאה זאת תוצאה של הנפילה. לגבי הלוג הראשון לא הייתי מודאג. זה קורה די הרבה בחלונות ב 10 כי המדיה סנטר לא הוסר נכון. אני הייתי מתעלם מזה.
פורסם 2016 במרץ 99 שנים יש לך שם 2 מיליון אזהרות של ה Task Scheduler, זה כלי שנמצא בלוח הבקרה תחת כלי ניהול. תבדוק את הלוגים הצהובים שם מה בדיוק מנסה לרוץ ומה השגיאה. בנוסף, תנסה להפעיל כלי בשם msconfig ותעשה בוט למצב מינימלי ותבדוק אם עדיין המחשב קורס. יש לך שם 2 מיליון אזהרות של ה Task Scheduler, זה כלי שנמצא בלוח הבקרה תחת כלי ניהול. תבדוק את הלוגים הצהובים שם מה בדיוק מנסה לרוץ ומה השגיאה. בנוסף, תנסה להפעיל כלי בשם msconfig ותעשה בוט למצב מינימלי ותבדוק אם עדיין המחשב קורס.
פורסם 2016 במרץ 149 שנים מחבר המחשב ממשיך לאתחל לי איפלו שהוא רק נמצא בSTARTUP ואז ומאתחל גם באמצע מה יכול להיות הבעיה של זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.